Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ψυχρολουσία στην ευρώπη. Η Λεπέν προηγείται του Μακρόν. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Λεπέν προηγείται του Μακρόν
Χαμόγελα στο στρατόπεδο της Μαρίν Λεπέν, αφού για πρώτη φορά προηγείται του Εμανουέλ Μακρόν στην πρόθεση ψήφου. Πιο συγκεκριμένα, το ακροδεξιό κόμμα του Εθνικού Συναγερμού επιλέγει...
το 21% των ερωτηθέντων, ενώ το κεντρώο «Η Δημοκρατία Μπροστά» ψηφίζει το 19% των πολιτών.
Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από δημοσκόπηση του Ifop με αντικείμενο την πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές του Μαΐου. Μαζί με το 7% που λαμβάνει το ευρωσκεπτικιστικό δεξιό κόμμα του Νικολά Ντιπόν-Ενιάν και το ποσοστό 1% που λαμβάνουν οι Φλοριάν Φιλιπό και Φρανσουά Ασελινό, τα κόμματα της άκρας δεξιάς λαμβάνουν ποσοστό που αγγίζει το 30%.
Στην προηγούμενη έρευνα του Ifop, το κόμμα της Λεπέν συγκέντρωνε 17% και του Μακρόν 20%.
Το συντηρητικό κόμμα «Οι Ρεπουμπλικάνοι» (LR) υπό τον Λοράν Βοκιέ συγκέντρωσε μόλις 13%, ενώ το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς «Ανυπότακτη Γαλλία» υπό τον Ζαν-Λικ Μελανσόν υποχώρησε από 14% στο 11%. Η πτώση αυτή καταγράφεται μετά τις έντονες επικρίσεις σε βάρος του Μελανσόν, όταν αυτός προπηλάκισε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εφόδου στα γραφεία του κόμματος η οποία έγινε στο πλαίσιο έρευνας κατά της διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive