Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Επιμενεις ακομα οτι αυτο μπορει να συνεχιστει;

Οτι θα συνεχισει αυτη η ελιτ να υπαρχει σε αυτον τον πολιτισμο της χεστρας; Οτι το αυριο θα ειναι ακομα ενα αυριο που θα εχει την δυνατοτητα να υποστηριζει τα βολεμενα σου συμφεροντα ως πληρωμη για να μην μιλας; Εισαι ακομα απο αυτους που δηθεν δεν βλεπουν το προβλημα;...
Απο αυτους που γελανε με τους γραφικους; Απο αυτους που λενε που ειναι ο πολεμος που λεγατε; ενω ηδη εχεις χασει εδαφη της χωρας σου;Στο στοιχημα της βολεψης σου που σε εκανε αδυναμο και αχρηστο , στο αυριο που σπαρταρας μην χασεις συνεχιζοντας να υποστηριζεις το αδικο και την προδοσια , στην μικρη ασημαντη και ανευ προσφορας ζωη σου ερχεται μια τεραστια αλλαγη συντομα ! Για αυτο σου εχω μια συμβουλη , κρυψου οσο ειναι καιρος ..μικρε ανθρωπακο.. γιατι οι ελευθεροι ανθρωποι συντομα θα διεκδικησουν τα δικαιωματα τους !
Stranger,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive