Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Φωνάρα και με πτυχίο Φιλοσοφικής η Κατερίνα Λιόλιου! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ. ΒΙΝΤΕΟ

❱❱ ΚΑΙ Κουκλάρα ΚΑΙ φωνάρα και πτυχιούχος της Φιλοσοφικής! Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου, την οποία γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου..
«The Voice». Η μελαχρινή καλλονή με το εντυπωσιακό κορμί πήρε το πτυχίο της και μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, αναρτώντας μάλιστα φωτογραφία μέσα στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου έγινε η τελετή ορκωμοσίας.
Και εις ανώτερα
Κρατώντας μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα και το... αντικείμενο του πόθου η γλυκιά Κατερίνα έγραψε: «Εφτασε η μέρα που περίμενα. Εφτασε η μέρα που δικαιώνει όλες τις άλλες μέρες που ξενυχτούσα για να διαβάσω προσπαθώντας να δώσω και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου ένα μέρος και να το σεβαστώ όπως του αρμόζει». Οι followers έσπευσαν να της δώσουν «συγχαρητήρια» αλλά και να της εύχονται «εις ανώτερα» στην καλλιτεχνική της σταδιοδρομία, η οποία φαίνεται ότι στην παρούσα φάση ενδιαφέρει περισσότερο την Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive