Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΚΛΑΨΑΜΕ και ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ. Τεράστια κίνηση από τον Βραζιλιάνο αθλητή Α.Ζανέτι: Χαιρέτισε στρατιωτικά στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου Η τελετή της απονομής. Στα ΥΨΗ η Ελληνική σημαία για να σκάνε οι κουμουνισμένοι Συριζαίοι. (βίντεο)



Tεράστια κίνηση από τον Βραζιλιάνο γυμναστή Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης στην Ντόχα.  


Την ώρα που ήταν στη δεύτερη θέση του βάθρου και άκουγε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε και πάλι το χρυσό, χαιρετούσε στρατιωτικά!...
  Πιθανότατα η κίνηση αυτή να έγινε ως ένδειξη σεβασμού στον τεράστιο αθλητή Πετρούνια αλλά και στην Ελλάδα.  Δείτε βίντεο από την ώρα της απονομής


Ο Έλληνας αθλητής έκανε υπερπροσπάθεια για να αγωνιστεί και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, μόλις λίγες ημέρες πριν μπει στο χειρουργείο, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον ώμο του, που δεν τον αφήνει καν να προπονηθεί, αλλά παρόλα αυτά ήταν φανταστικός στην εμφάνισή του και βαθμολογήθηκε με 15.366 πόντους.
RINGS FINAL
PETROUNIAS Eleftherios GRE
Difficulty: 6.300
Execution: 9.066
Score:15.366!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive