Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Φωτογραφίες - Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα

Αποτέλεσμα εικόνας για Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα ΕΛΛΑΔΑ, 11.11.2018 16:15 |
Συγκλονίζουν τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα στις 31 Οκτωβρίου...  Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Έθνος», δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες που έχουν καταγράψει καρέ-καρέ τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.  
Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Γιάννης Μακρής να πλησιάζει το αυτοκίνητό του, ένα smart, που είναι σταθμευμένο ακριβώς έξω από το σπίτι του.
Όπως γνωρίζουμε εξαρχής, ετοιμαζόταν να μεταβεί στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.  Φτάνει στο όχημά του και ξαφνικά εμφανίζεται ο εκτελεστής. 
Ρίχνει τις πρώτες τέσσερις σφαίρες. Ο Γιάννης Μακρής φαίνεται στην συνέχεια να βγαίνει από το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να προστατευτεί.  Ο δολοφόνος επιστρέφει  και του ρίχνει την χαριστική βολή.       
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η «Καθημερινή της Κυριακής» είχε παρουσιάσει ένα βίντεο - ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας που έδειχναν τις κινήσεις του εκτελεστή.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive