Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΑ Η ΓΗ, ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ... ΣΕΛΗΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ. ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΟΡΑΣ Κ.Λ.Π.

Αποτέλεσμα εικόνας για οικόπεδο στη Σελήνη
Τι κοινό μπορεί να έχουν η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ, με μια 39χρονη από τη Ρόδο; Η απάντηση είναι… οικόπεδο στη Σελήνη!  
Αποτέλεσμα εικόνας για οικόπεδο στη Σελήνη
 Ηταν το 2001, όταν η Ζ.Π. από τη Ρόδο, είδε σε πρωινή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή ότι διατίθεται προς πώληση στην Ελλάδα....
περιορισμένος αριθμός οικοπέδων στη Σελήνη, καθώς είχαν ήδη σπεύσει διασημότητες, celebrities, μέλη βασιλικών οικογενειών και πολλοί εκκεντρικοί ανά την υφήλιο για να «καπαρώσουν» οικόπεδα με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να γίνουν ανάρπαστα!  
Αποτέλεσμα εικόνας για οικόπεδο στη Σελήνη
Ετσι, η ίδια αμέσως τηλεφώνησε στην εκπομπή από όπου την παρέπεμψαν στο κτηματομεσιτικό γραφείο που διεκπεραίωσε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. 
Αποτέλεσμα εικόνας για οικόπεδο στη Σελήνη
Η Ζ.Π. κατέβαλε αντίτιμο 40.000 δρχ για την αγορά δύο στρεμμάτων και μάλιστα σε προνομιακή θέση, η τιμή των οποίων σήμερα όπως λέει, έχει εκτοξευθεί στα ύψη καθώς πλέον είναι δυσεύρετα!  

Οι έρευνες στο Internet για τις τιμές των οικοπέδων στη Σελήνη δείχνουν ότι το κόστος αγοράς μερικών στρεμμάτων στην επιφάνειά της έχει σημειώσει στα τελευταία χρόνια αύξηση που ξεπερνά το 50%! 

Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατική» ότι το… προνομιακό οικόπεδο στη Σελήνη προορίζεται για την κόρη της, που σήμερα είναι στα 18! Η Ζ.Π. έχει στην κατοχή της τίτλους ιδιοκτησίας, τα συμβόλαια αλλά και την απόδειξη αγοράς του οικοπέδου.  ΙΔΟΥ το επίσημα έγγραφο για την αγορά του οικοπέδου

1 σχόλιο:

  1. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της σελήνης?

    Σπίτι θα χτίσει ή τροχόσπιτο θα βάλει μέσα στο οικόπεδο της?
    Να μην ξεχάσει να πάρει κεριά μαζί της, γιατί για ρευμα... λίγο δύσκολο ακουγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive