Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Μ.Σαλβίνι κατά ΕΕ: «Είναι τρελοί αν μας επιβάλλουν κυρώσεις - Περισσότερη ζημιά θα πάθουν αυτοί παρά εμείς»

Μ.Σαλβίνι κατά ΕΕ: «Είναι τρελοί αν μας επιβάλλουν κυρώσεις - Περισσότερη ζημιά θα πάθουν αυτοί παρά εμείς»
Προειδοποίηση προς την ΕΕ απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών της χώρας Μ.Σαλβίνι ότι σε περίπτωση που οι Ευρωπαίοι επιβάλλουν κυρώσεις στην Ιταλία θα είναι ένδειξη τρέλας γιατί....
«περισσότερη ζημιά θα πάθετε εσείς παρά εμείς»  Είναι σαφές ότι ο Ιταλός ΥΠΕΣ χρησιμοποιεί το τεράστιο οικονομικό μέγεθος της χώρας του έχοντας επίγνωση του τι μπορεί να προκαλέσει στην ΕΕ.  Ο Matteo Salvini, με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρώμης και Βρυξελλών σχετικά με την αύξηση του στόχου για το έλλειμμα που περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του 2019 έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για το τι πρέπει να περιμένει η ΕΕ εάν δεν συμμορφωθεί  Ο Salvini χαρακτήρισε «τρελή» την ΕΕ και προειδοποίησε ξεσηκωμό των Ιταλών σε ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεις.«Θέλουν να μας τιμωρήσουν, αλλά θα καταλήξουν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στην ΕΕ παρά σε εμάς» φέρεται να δήλωσε, όπως μεταδίδει το ANSA.  «Είναι τρελοί εάν ενεργοποιήσουν διαδικασία επί παραβάσει».  «Εξήντα εκατομμύρια Ιταλοί θα ξεσηκωθούν» τόνισε.  Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση της Κομισιόν για τον ιταλικό προϋπολογισμό αναμένεται στις 21 Νοεμβρίου 2018.  Ο Σαλβίνι δεν κάνει τον «Ταρζάν» εκ του ασφαλούς. Όντως έχει δίκιο όταν λέει ότι η ΕΕ μπορεί να πάθει  τεράστια ζημιά. Το 11% της ευρωζώνης αποτελείται από την ιταλική οικονομία.  Η Ιταλία δεν θα μπορεί να δανειστεί αλλά και η ΕΕ κινδυνεύει να χάσει το ευρώ της και όλες οι χώρες μέλη θα περιέλθουν σε μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive