Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Τα αποτελέσματα της αναγνώρισης «μακεδονικής» γλώσσας από τον Α.Τσίπρα: Πανό στα σλαβικά από τους πράκτορες των Σκοπίων

Πανό στα σλάβικα σήκωσαν οι γνωστοί οπαδοί του «Ουράνιου Τόξου» προκειμένου να διαφημίσουν το «συνέδριό» τους που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Φλώρινα. Φυσικά μετά την αναγνώριση «μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας από τον Α.Τσίπρα στο πλαίσιο της συμφωνίας για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια...
τέτοιες προπαγανδιστικές δραστηριότητες θα αυξηθούν στο προσεχές μέλλον, αφού οι «ψευδομακεδόνες» και οι πράκτορες των Σκοπίων έχουν πλέον στη «φαρέτρα» τους και το όπλο της αναγνώρισης της γλώσσας τους ως «Μακεδονική» απο την ίδια την Ελλάδα.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Σε αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο οι πράκτορες του Ζάεφ χρησιμοποιούν κανονικά τη σλαβική («Μακεδονική» για αυτούς!) γλώσσα.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:
«Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο ανακοινώνει ότι το 3ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού Горно Врбени (Γκόρνο Βρμπενι) / Εksi Su / Ξινό Νερό Φλώρινας με ώρα έναρξης εργασιών 10 π.μ.
Βασικά θέματα του Συνεδρίου θα είναι:
– Απολογισμός της μέχρι σήμερα πορείας του κόμματος και του Μακεδονικού κινήματος εν γένει. Σχεδιασμός δράσεων για την ερχόμενη περίοδο.
– Απόφαση για την συμμετοχή του κόμματος στις Ευρωεκλογές του Μαίου 2019
– Εκλογή νέων οργάνων του κόμματος.»
Δείτε τη φωτογραφία:
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive