Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Η Ελλάδα στα χέρια των εγκληματιών κουκουλοΦΛΩΡΩΝ. Ελεύθεροι οι 8 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στην επέτειο του Πολυτεχνείου! Ο ένας δήλωσε ΑΣΤΕΓΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για κακουργηματικές κατηγορίες για τα επεισόδια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι 8 κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες για τα επεισόδια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου....Στους περισσότερους από αυτούς απαγορεύτηκε να προσεγγίζουν την περιοχή των Εξαρχείων.  Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν δυο ανήλικοι εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός.  Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι βρίσκονταν στην περιοχή χωρίς να συμμετέχουν στα επεισόδια.  Ένας εξ αυτών δε δήλωσε ότι είναι άστεγος.

1 σχόλιο:

  1. μεχρι την εκδικαση της υποθεσης ή αφεθηκαν για τα καλα ελευθεροι;

    και φυσικα δεν θα μαθουμε ποτε ποσοι αλλοδαποι συμμετειχαν στο συνολο περα απο συλληψεις,προσαγωγες κλπ...και φυσικα κανεις τους δεν θα απελαθει,οι συγκεκριμενοι θα επρεπε να απελαθουν μετα την τιμωρια τους,εκει δειχνεις οτι εισαι σοβαρο κρατος ολα τα αλλα ειναι για να λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive