Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ. Κατήργησαν την αριστεία, αλλά τα παιδιά τους .. αριστεύουν. Επίθεση χοιροβοσκού Πολάκη σε πολίτη στο Facebook για τη σημαιοφόρο κόρη του υπουργού που ΒΡΙΖΕΙ τις παρελάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλος Πολάκης
Σκληρή κόντρα άνοιξε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης με αφορμή σχόλιο πολίτη για τη σημαιοφόρο κόρη του υπουργού, που παρέλασε στη Νέα Σμύρνη την 28η Οκτωβρίου....

Συγκεκριμένα, έπειτα από δημοσίευμα του Neasmyrnilive.gr, σχετικά με την παρουσία του Υπουργού Υγειας Π. Πολάκη στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Ν. Σμύρνη ο χρήστης σχολίασε το γεγονός πως η κόρη του κ. Πολάκη  ήταν σημαιοφόρος έπειτα από κλήρωση (φοιτά στην Ευαγγελική σχολή Ν. Σμύρνης), με τον Υπουργό με σκληρή γλώσσα να απαντά πως:
«δεν θα σου απαντούσα βρε γελοίε γιατί σου δίνω αξία ,άλλα είναι τόση η εμπάθεια σου που θα το κάνω :Η κόρη μου είναι σημαιοφόρος στο πρότυπο δημόσιο Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής γιατί έβγαλε βαθμό 19 και 10/11 στη Β λυκείου και είναι πρώτη στη τάξη της .Όχι από κλήρωση .Σε αυτό το σχολείο μπήκε με εξετάσεις στην Α λυκείου όταν γυρίσαμε από Κρήτη το 2016 όπου σε 150 υποψήφιους για 35 θέσεις μπήκε Πέμπτη».
Κάπου εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο χρήστης του FB απάντησε: «Κύριε Υπουργέ , σωστά υπερηφανεύεστε για την κόρη σας που αριστεύει αλλά σημαιοφόρος ψηφίσατε ΕΣΕΙΣ να είναι ο πιο τυχερός»
Ο Υπουργός σήκωσε το γάντι ξεσπαθώνοντας: «κατάλαβες τη μπούρδα σου και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα ! Ούτε στο γυμνάσιο ούτε στο Λυκειο μπήκε ποτέ τέτοιο θέμα .Μιλας για το δημοτικό όπου με την κατάργηση των βαθμών ετςι κι αλλιως κλήρωση γινόταν ανάμεσα στα πολλαπλά Α ..Αντε μην το συνεχίζεις ,μόνο ξεφτυλιζεσαι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive