Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK. TA EΛΕΥΘΕΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ & ΔΕΝ ΚΟΛΛΩΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μπλοκάρισμα περιεχομένου και ενεργειών από το Facebook

Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να διατηρούμε το Facebook ασφαλές, μπλοκάρουμε ενίοτε ορισμένο περιεχόμενο και ορισμένες ενέργειες. Αν πιστεύετε ότι έχουμε κάνει λάθος, ενημερώστε μας. Αν και δεν είμαστε σε θέση να εξετάζουμε μεμονωμένες αναφορές, τα σχόλιά σας θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τους τρόπους με τους οποίους διατηρούμε το Facebook ασφαλές.

Εξηγήστε γιατί νομίζετε ότι πρόκειται για λάθος


Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε να υποβάλετε αναφορά.
Μάθετε περισσότερα όσον αφορά το τι συμβαίνει όταν μπλοκάρεστε ή σε περίπτωση που αφαιρεθεί περιεχόμενό σας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ: Νομίζουμε οτι ΕΣΕΙΣ παραβιάζετε τον παγκόσμιο νόμο της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και  "μπλοκάρετε" εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ...
χωρίς λόγο τη λειτουργία μας που δεν παραβιάζει κανένα νόμο. Απο δω και πέρα το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγουμε ζητώντας την ανάλογη αποζημίωση. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να φιμώσει την ελευθερία λόγου των ιστολογίων. 

1 σχόλιο:

  1. Καλά να πάθετε όλοι εσείς που ακόμα συνεχίζετε να δίνετε στο πιάτο του Σόρος μασημένα τα μυστικά σας... πότε θα καταλάβετε πως πρέπει να βγείτε ΟΛΟΙ από το γυφταριό... κάνοντας την πρώτη επαναστασή σας κατά των εχθρών μας; Γιατί μέχρι τώρα με την άγνοιά σας είσαστε οι καλύτεροι πληροφοριοδότες... καλά ξυπνητούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive