Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ! Μη φύγεις, παιδί μου, θα σε σκοτώσει!

Τι συνέβη την ημέρα που εξαφανίστηκε στην Πρέβεζα η όμορφη Αγγελική Πεπόνη.  Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της πανέμορφης Αγγελικής Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Ιούνιο του 2010 στην Πρέβεζα, αφού μια νέα μαρτυρία «φωτιά» αποκαλύπτει...
τον εφιάλτη που ζούσε η άτυχη 26χρονη στα χέρια του φίλου της.
Η γειτόνισσα που γνώριζε καλά την κοπέλα αποκάλυψε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που η μητέρα της και η αδελφή της προσπαθούσαν να την κρατήσουν σπίτι, φοβούμενες ότι ο φίλος της θα τη σκότωνε: «Μία μέρα ήρθε αυτός με το μηχανάκι και η Αγγελική βγήκε από το σπίτι και πήγε κοντά του. Ξαφνικά, της έδωσε ένα χαστούκι και τη διέταξε να πάει στο σπίτι της, λέγοντάς της “ανέβα πάνω στη γριά”, για να πάρει χρήματα κι έπειτα να κατέβει πάλι».
Η γυναίκα είχε δει πολλές φορές τον 59χρονο να χτυπάει την Αγγελική και περιέγραψε χαρακτηριστικά για τον ξυλοδαρμό της: «Αυτό έγινε πολλές φορές, τη χτυπούσε, την έσπρωχνε. Το είδα από τη βεράντα μου. Θυμάμαι τη μέρα που εξαφανίστηκε. Νομίζω πως γινόταν φασαρία, την κρατούσαν η μαμά και η αδελφή της, και της έλεγαν να μη φύγει: “Παιδί μου, μη φύγεις, θα σε σκοτώσει”». Το ίδιο κλίμα περιγράφει και ένας φίλος της κοπέλας, ο οποίος τη γνώρισε σε κέντρο απεξάρτησης.
«Η οικογένειά της την κλείδωνε στο σπίτι για να μη συναντήσει τον φίλο της κι εκείνος της άφηνε το σακουλάκι με τη δόση κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας ή μέσα στις γλάστρες» αποκάλυψε στο Star, προσθέτοντας ότι την είχε δει με μελανιές στο πρόσωπο και με σπασμένο χέρι και ότι η Αγγελική δεν είχε δεσμό με τον 59χρονο, αλλά έκανε σεξ μαζί του για να της δίνει τη δόση της! 
Στο μεταξύ, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες στον βάλτο στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, όπου την περασμένη Κυριακή βρέθηκε ένα κρανίο που πιθανολογείται ότι ανήκει στην 26χρονη. Μάλιστα, 30 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε το κρανίο οι ερευνητές εντόπισαν το Σάββατο κι άλλα οστά, τα οποία ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκουν τελικά σε ζώο και δεν χρήζουν περαιτέρω έρευνας.
Αποτελέσματα
Πάντως, εκείνο που περιμένει με αγωνία η οικογένεια της άτυχης Αγγελικής είναι τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, όπου εστάλη το κρανίο από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος. Από μια πρώτη εξέταση που έκανε σε αυτό ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης διαπιστώθηκαν ευρήματα συμβατά με την υπόθεση, όπως ότι ανήκει σίγουρα σε νεαρή γυναίκα, ο θάνατος της οποίας τοποθετείται χρονικά πριν από οκτώ με 10 χρόνια, και ότι υπάρχουν ίχνη από χτυπήματα, ενδεχομένως από κάποιο ατύχημα. Πράγματι, η Αγγελική πεντέμισι μήνες πριν εξαφανιστεί είχε πέσει από μεγάλο ύψος και είχε χτυπήσει το κεφάλι. Ακόμα ένα σημαντικό εύρημα εντοπίστηκε στην άνω γνάθο και είναι το κενό που είχε στα μπροστινά δόντια και κάποια σφραγίσματα, τα οποία επιβεβαίωσαν οι συγγενείς της Αγγελικής.
Από την
Εύα Παπαδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive