Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ "ΜΑΘΗΤΩΝ" ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ. (βίντεο)

Αναρωτιόμουν και το σχολίαζα δυο τρεις μέρες... το πώς είναι δυνατόν να κατάφεραν τελικά να μπουν στο γραφείο του Γαβρόγλου και να του κουνάνε το δάκτυλο μπροστά στο πρόσωπο, τα μαθητούδια...


Αποδεικνύεται όμως ότι δεν ήταν όλα ανάμεσά τους "απλά" μαθητούδια. (Εδώ Πολυτεχνείο..Εδώ Πολυτεχνείο.. 🤣🤣). Έχουμε να κάνουμε με κομματικό στρατό ΣΥΡΙΖΑ μικρότερων ηλικιών, ο οποίος θα εξασφάλιζε την ομαλότητα της συνάντησης.
Της συνάντησης με έναν Γαβρόγλου, τον οποίο, όπως και δεκάδες άλλους συριζαίους ανθέλληνες κι αντίχριστους βουλευτές, φυλάσσουν και προστατεύουν από εμάς, όπου αυτός σταθεί και βρεθεί.. δεκάδες αστυνομικών.
Ο αξιωματικός στο βίντεο ήταν περιττός πια στην αίθουσα, κατά την κρίση του μικρού συριζοφρουρού, του οποίου η τραμπουκο-νοοτροπία έχει αλλεργία στις στολές. Κι αφού κιόλας αποτελεί, ελέω Αλέξη, ανώτερη εξουσία από τον αστυνομικό, εκφράζεται αναλόγως. Με τον ίδιο τρόπο, αστυνομία και πολεοδομία βαρέσαν προσοχές στο κόμμα, πριν από λίγες ημέρες στη Λέσβο, στην υπόθεση του Σταυρού.
ΡΕ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΠΟΥ ΕΣΣΔ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ '70-'80, ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;;...

 
(από εδώ)
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive