Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραλίγο τραγωδία σε εκτόξευση του Σογιούζ - Διασώθηκαν με απίστευτο τρόπο οι κοσμοναύτες (Φωτο, Ζωντανά, βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραλίγο τραγωδία σε εκτόξευση του Σογιούζ - Διασώθηκαν με απίστευτο τρόπο οι κοσμοναύτες (live, βίντεο)
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παρουσίασε κάποιου είδους μηχανικό πρόβλημα κατά την εκτόξευση και αναμένεται να πραγματοποιήσει εκτάκτως προσγείωση στο Καζακστάν. Οι δύο κοσμοναύτες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ζωντανοί.  Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις...
το πρόβλημα παρουσιάστηκε κατά την δεύτερη φάση της πτήσης  Προφανώς είχαν αποσπώμενη κάψουλα διαφυγής και σίγουρα δεν είχαν περάσει το όριο της ατμόσφαιρας.  ISS crew making emergency landing after #Soyuz rocket failure during launch... photos via @NASASpaceflight #ISS pic.twitter.com/fZRYPUJSbP  — Jeff Harrison (@JeffHarrison) October 11, 2018. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Sputnik κατά την εκτόξευση του ρωσικού πυραύλου Σογιούζ συνέβη σοβαρό ατύχημα   Το Σογιούζ  θα μετέφερε το επόμενο πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού ΙSS, τον Αμερικανό αστροναύτη Νικ Χαγκ και τον Ρώσο κοσμοναύτη Αλεξέι Οβτσίνιν.


Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από το εσωτερικό της κάψουλας με τους δύο κοσμοναύτες κατά την βίαιη απόσπαση της κάψουλας.

1 σχόλιο:

  1. Ποσο θαθελα να επεφτε στην βουλη μας
    θα γλυτωναμε απο τους προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive