Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Φθιώτιδα: Ληστής για γέλια και για κλάματα σε μπαρ – Φώναζε αλλά δεν τον άκουγαν με τίποτα!

Φθιώτιδα: Ληστής για γέλια και για κλάματα σε μπαρ – Φώναζε αλλά δεν τον άκουγαν με τίποτα! | Newsit.gr

Ο κουκουλοφόρος πίστευε ότι θα τους τρομάξει αλλά έκανε λάθος. Τα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της νύχτας, είναι σίγουρο πως πολύ δύσκολα θα τα ξεχάσει... Η απόπειρα ληστείας έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε Club που βρίσκεται στην περιοχή της Λάρυμνας...
στη Λοκρίδα στη Φθιώτιδα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, o επίδοξος ληστής, φορώντας κουκούλα και κρατώντας πιστόλι μπήκε στο μαγαζί, φωνάζοντας ληστεία.  Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε πολύς κόσμος στο Club, αλλά η μουσική ήταν δυνατά και δεν τον άκουγαν, ωστόσο είδαν τον κουκουλοφόρο να τους απειλεί και να φωνάζει με ένα όπλο, που έμοιαζε να είναι ψεύτικο.  Όταν έκλεισαν τη μουσική ο «ληστής» φώναξε και πάλι «ληστεία», για να εισπράξει την απάντηση: «Τι ληστεία ρε, άντε φύγε από δω…»  Ταυτόχρονα άρχισαν να του πετάνε ποτήρια, σκαμπό και άλλα αντικείμενα, με τον ληστή να το βάζει στα πόδια τρομοκρατημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive