Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Αποχή μαθητών και διαμαρτυρίες γονέων σε δημοτικό σχολείο των Σερρών – Αιτία η φοίτηση παιδιών λαθρομεταναστών. (ΒΙΝΤΕΟ)

25 μαθητές από τους 130 που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Σκουτάρεως, στις Σέρρες, κάθισαν σήμερα Παρασκευή στα θρανία, οι υπόλοιποι απείχαν από το σχολείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φοίτηση 10 παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο τους. Οι γονείς και οι κηδεμόνες 105 μαθητών... με αυτή την κίνησή τους εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους και δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το epiloges.tv .  «Οι διαμαρτυρίες των γονέων είναι υπερβολικές» τονίζει με δηλώσεις του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ανανιάδης υπογραμμίζοντας πως τα επιχειρήματα των γονέων δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.  Σύμφωνα με τον κύριο Ανανιάδη στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να παρέμβει ο Εισαγγελέας Σερρών όπως είχε γίνει και το 2016 και στον Προφήτη του Δήμου Βόλβης που και εκεί οι μαθητές απείχαν από τα μαθήματά τους για τον ίδιο λόγο.  Να θυμίσουμε πως οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Σκουτάρεως απέστειλαν εξώδικα τις προηγούμενες ημέρες στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών, στον δήμαρχο Σερρών και στον Αντιπεριφερειάρχη ζητώντας να δημιουργηθεί σχολείο εντός της προσφυγικής δομής.  «Η πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης είναι ανοιχτά σχολεία για όλους και να μην υποκύπτουμε σε πιέσεις που έχουν βάση στην ξενοφοβία ή ρατσιστικές συμπεριφορές, αλλά να υιοθετούμε πρακτικές στην Εκπαίδευση στη βάση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αλληλεγγύης» αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών  «Η μόρφωση αποτελεί δικαίωμα κάθε παιδιού, ανεξάρτητα από χρώμα, κοινωνική θέση, θρήσκευμα και καταγωγή. Η φοίτηση όλων των μαθητών στα δημόσια σχολεία είναι καθήκον του κράτους και κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει.  Τα σχολεία θέλουμε να είναι πάντα ανοιχτά και φιλόξενα για τα φτωχά παιδιά του κόσμου, Ελληνόπουλα, Προσφυγόπουλα» αναφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών «Ο Εμμανουήλ Παππάς».

4 σχόλια:

  1. ANTISTASH STOYS EISBOLEIS TOY OZAL-ERNTOGAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5 Συριζαιοι με πρωτον τον βραδυγλωσσο δημοσιογραφο καταδικαζουν ενα ολοκληρο χωριο με μοναδικο κριτηριο τις ροζουλι ιδεες τους .Ο πιο βλακας απ ολους ο τελευταιος ,ο δασκαλος που βαζει σε ενα τσουβαλι το 45% των κατοικων του νομου με τους σημερινους δηθεν προσφυγες .Οι προσφυγες του 1922 ηταν θυματα των πολιτικων της εποχης που συμφωνησαν ανταλλαγη πληθυσμων βασει εθνικοτητας και θρησκευματος.Ηταν Ελληνες και χριστιανοι οπως οι της αλλης πλευρας ηταν Τουρκοι και μουσουλμανοι .Η μονη που ειπε την αληθεια ειναι η αριστεροστροφη Σταμπουλη .Σε λιγο καιρο θα τους αρεσει και θα το ξεχασουν ειπε.Με αλλα λογια ,θετε δεν θετε θα την φατε και θα σας αρεσει !Εχει τροπους η "γυναικα".Οχι σαν τον αλλον "δημοκρατη"που αμεσως ζητησε την επεμβαση του Εισαγγελεα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΝΤΑΜ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ 10 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ,ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τρομερα πραγματα συμβαινουν,η χωρα δυστυχως εχει ουσιαστικα παραδοθει-προδοθει

    με αφορμη τις αντιδρασεις γονεων σε διαφορα σχολεια της χωρας(π.χ. ωραιοκαστρο,λεσβος κλπ...)αναφορικα με την απο πανω επιβαλλομενη και με την βια και ετσι γουσταρω ενταξη των λαθρομεταναστων μαθητων στα σχολεια των παιδιων τους και γενικοτερα στο δημοσιο εκπαιδευτικο συστημα και την ελληνικη κοινωνια,μαθαινουμε το τι επικρατει ηδη σε ολα αυτα τα σχολεια και σε πολλα απο αυτα πλειοψηφουν ηδη αλλοδαποι μαθητες(και τωρα θελουν να τους φορτωσουν και αλλους λαθρομεταναστες μαθητες) που επιβεβαιωνει αυτο που εχουμε αναφερθει επανειλημμενα οτι ηδη τα ελληνικα σχολεια ειναι υπερφορτωμενα με αλλοδαπους μαθητες και μεθοδευμενα και σταδιακα αυτα οδηγουνται στον πληρη αφελληνισμο

    οσοι αντιδρουν στον λαθροεποικισμο χαρακτηριζονται φασιστες-ακροδεξιοι και απειλουνται να διωχθουν βασει του αντιρατσιστικου νομου οπου δεν λειπουν ακομα και οι απειλες για την σωματικη τους ακεραιοτητα αφου τα αρρωστα ανθελληνικα εθνομηδενιστικα κτηνη εχουν ξαμολυσει τα σκυλια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive