Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Μάννα είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Μητέρα έβαλε το σώμα της για να σώσει το μωρό της από χαλάζι και τα αποτελέσματα σοκάρουν! ΦΩΤΟ

Σοκαριστικά είναι τα σημάδια στο σώμα μιας μάνας, στην προσπάθειά της να προστατέψει το μωρό της από τη μανία της φύσης και το φονικό χαλάζι. Η καταιγίδα την Πέμπτη μετατράπηκε γρήγορα σε χαλάζι, στο μέγεθος μιας μπάλας του τένις. Η...
Φιόνα Σίμπσον βρισκόταν στο νοτιοανατολικό Κουίνσλαντ στο αμάξι της μαζί με τη μητέρα και το μωρό της και οδηγούσε όταν ξέσπασε η καταιγίδα. Το χαλάζι ήταν τόσο δυνατό που έσπασε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και τα χοντρά κομμάτια πάγου άρχισαν να τους χτυπούν δυνατά.
Χωρίς να το σκεφτεί στιγμή η μητέρα έπεσε πάνω στο μωρό της για να το προφυλάξει από τη μανία της φύσης και τα σημάδια σε όλο το σώμα της μαρτυρούν την προσπάθειά της να σώσει το παιδί.
Μελανιές και μώλωπες σε όλο το σώμα, γδαρμένη παντού η κ. Σίμπσον αλλά χαρούμενη που το παιδί της δεν έπαθε τίποτα. Η ίδια μάλιστα κοινοποίησε τις σοκαριστικές φωτογραφίες στο facebook και προειδοποίησε τους πάντες να μην οδηγούν όταν ρίχνει χαλάζι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive