Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Εντοπίστηκε η σορός της 58χρονης γυναίκας που είχε παρασυρθεί από τον κυκλώνα Ζορμπά στην Εύβοια

Αποτέλεσμα εικόνας για Εντοπίστηκε η σορός της 58χρονης γυναίκας που είχε παρασυρθεί από τον κυκλώνα Ζορμπά στην Εύβοια
Στη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της σαρωτικής απέλασης του κυκλώνα Ζορμπά από το Μαντούδι Ευβοίας ανήκει η σορός που βρέθηκε στις 22 Οκτωβρίου κοντά στην περιοχή Κρύα Βρύση, στην Βόρεια Εύβοια. Η 58χρονη....
που αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής, 28 Σεπτεμβρίου, όταν παρασύρθηκε μαζί με τον σύζυγό της από τα ορμητικά νερά του ποταμού Κηρεά. Το πτώμα βρέθηκε από κάτοικο που είχε βγει να μαζέψει ξύλα και το βρήκε σκεπασμένο από χώματα και ξερά χόρτα. Στο σημείο έσπευσε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής του Μαντουδίου με επικεφαλής τον δ/κτή του Π.Τ. Ιστιαίας, Κ.Ψαρρό, μαζί με την Αστυνομία. Αρχικά, η μία από τις δύο κόρες της, αναγνώρισε το παντελόνι της φόρμας της μητέρας της, όμως χρειάστηκε να γίνει νεκροψία-νεκροτομή και ταυτοποίηση του DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive