Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΡΟΖΟΥΛΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Κυρά Τασία: ΝΑΙ Στην αποφυλάκιση του τρομοκράτη της 17Ν Σάββα Ξηρού

Υπέρ της αποφυλάκισης του φυλακισθέντος τρομοκράτη της «17 Νοέμβρη» Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας τάχθηκε μιλώντας στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου...
διατυπώνοντας την άποψη ότι «είναι 90% ανάπηρος και δεν θα βλάψει την κοινωνία».
Η ίδια επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, που αντιδρά έντονα στο ενδεχόμενο απόλυσης του τρομοκράτη της 17Ν και ιδίως στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι διαλέγει κατηγορίες κρατουμένων που δεν είναι άξιες να ζουν.
«Πρέπει να πάνε σε λευκά κελιά αυτοί και να εξοντωθούν; Αυτές οι κατηγορίες βαριάς εγκληματικότητας δεν έχουν ελπίδα να επανενταχθούν και πρέπει να εξοντωθούν;»,διερωτήθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδηςεπανέλαβε την πάγια θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η απόλυση υπό όρους δεν μπορεί να είναι αποσυνδεδεμένη από το παρελθόν του κρατουμένου και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, αλλά να προκύπτει κατόπιν συνολικής αξιολόγησης.

2 σχόλια:

  1. Συμφωνω απολυτα με την κυρα Τασια .Να βγει ο Ξηρος και να μπει μεσα αυτη η ..αποξηραμενη διοτι ειναι πιο επικινδυνη απ τον Ξηρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive