Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑΥΡΟΣ. "ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ" ΠΑΝΟΠΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΔΙΑΣ" ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ..ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για Απίστευτο περιστατικό στον Ταύρο! Αστυνομικός πυροβόλησε σκύλο επειδή ένιωσε ότι… απειλείται (ΦΩΤΟ)Τη δικαιολογία ότι… αισθάνθηκε απειλή από σκύλο, όταν εκείνος ακολουθούσε τη μηχανή του γαβγίζοντας, εξέφρασε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, στον Ταύρο Αττικής. Το περιστατικό, όπως κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής συνέβη...
τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν άκουσαν τον πυροβολισμό και πετάχτηκαν έντρομοι βλέποντας το ζώο αιμόφυρτο και εγκαταλελειμμένο στην άκρη του δρόμου. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού που κατήγγειλαν ότι το άτυχο σκυλάκι πυροβολήθηκε στο πόδι, ευτυχώς, και παρέμεινε αβοήθητο, έως ότου τελικά από πολίτες της περιοχής μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες σε κτηνιατρείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασυνείδητος αστυνομικός παραδέχθηκε το περιστατικό στην υπηρεσία του, παρουσιάζοντας την εκδοχή της απειλής του σκύλου, που κυκλοφορούσε μόνος στην περιοχή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό και την εγκατάλειψη του ζώου από την Εισαγγελία και ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος. Η υπηρεσία του διενεργεί όμως και ΕΔΕ και σε βάρος του αστυνομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive