Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

«Ξύπνησε» από το κώμα η κοπέλα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι. Ελληνίδα είναι απο τους Αγ. Θεοδώρους, Όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ. και τα οποία μπορεί να οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών. Τι λένε οι συγγενείς της

Αποτέλεσμα εικόνας για γυμνή και παρατημένη σε κεντρικό δρόμο του Ζεφυρίου
Σε κρίσιμη κατάσταση αλλά πλέον έχει «ξυπνήσει» από το κώμα, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας η κοπέλα που πριν από μερικές μέρες είχε βρεθεί γυμνή και παρατημένη σε κεντρικό δρόμο του Ζεφυρίου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η νεαρή κοπέλα..
μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ όταν πήγε στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμα να δώσει κατάθεση προκειμένου οι αστυνομικοί να οδηγηθούν στη σύλληψη των δραστών.
Φέρεται, όμως, να έχει απαντήσει γραπτώς σε κάποιες από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι αστυνομικοί. Από αυτά που τους απάντησε, ήδη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φέρεται να έχουν καταλήξει πως είναι Ελληνίδα ενώ ένα τατουάζ που έχει βοήθησε στο να την αναγνωρίσουν η γιαγιά και η αδελφή της.
Οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι, πλέον, πως σύντομα θα μπορούν να έχουν περισσότερα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Παράλληλα, σε ότι αφορά τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στον οργανισμό της οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια. Είτε δηλαδή να τα είχε πάρει μόνη της, είτε να της τα είχαν χορηγήσει οι δράστες με σκοπό να τη βιάσουν. «Έτσι, μπορεί να δικαιολογηθεί το γεγονός πως δεν υπάρχουν ίχνη εξωτερικής κακοποίησης αλλά υπάρχουν ίχνη βιασμού στα γεννητικά της όργανα» τονίζουν αστυνομικές πηγές.
Τέλος, θεωρείται δεδομένο πλέον πως οι δράστες μετέφεραν στο Ζεφύρι τη νεαρή κοπέλα και την εγκατέλειψαν εκεί προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.Η γιαγιά και η αδελφή της άτυχης Ελληνίδας που βρέθηκε πεταμένη στο δρόμο, την αναγνώρισαν απο το τατουάζ της στις φωτογραφίες που δημοσιευθηκαν και την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της νεαρής παραμένει κριμη και γι΄αυτό ειναι ακόμα διασωληνωμένη, μπορεσε όμως και επικοινώνησε με νευματα με τους αστυνομικους -ακομα δεν μιλά. Οι συγγενείς της είπαν ότι η κοπέλα είναι 22 ετών, ότι εδώ και 2 χρόνια έκανε χρήση ναρκωτικών και ότι ειχαν να την δουν μια εβδομάδα. Η Αστυνομία πιστεύει ότι η κοπέλα έκανε χρηση ναρκωτικών και εν συνεχεία βιάσθηκε βαναυσα, ειναι ομως άγνωστο αν τα ναρκωτικά τα πήρε με δικη της πρωτοβουλία ή αν της τα έδωσαν επι τούτου οι βιαστές ώστε να μην αντισταθεί. Οπως και να έχει πάντως, ο κτηνώδης βιασμος έγινε μετά τη λήψη των ουσιών και γι αυτό η κοπέλα δεν αντιστάθηκε και δεν φέρει κακωσεις παρά μόνο σε μια περιοχή. Το θύμα είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της οικογένειάς του στους Αγίους Θεοδώρους περίπου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive