Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Στα ΙΣΙΑ σας δουλεύει ΑΓΡΙΑ ο Ρουβίκωνας Κα Παπακώστα. ΔΕΣ ΠΟΥ σας γράφει ο "αρχηγός" τους Γιώργος Καλαϊτζίδης: "Θα κάνουμε ΟΤΙ μας γουστάρει" και "τα καλύτερα έρχονται" σας λέει. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Καλαϊτζίδης
Το ηγετικό μέλος της ομάδας του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης - οι "ιθαγενείς" του τον προσφωνούν:
Αποτέλεσμα εικόνας για έξω από την Πρεσβεία του Ιράν
 "σύντροφε αρχηγέ"- με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρεται στην επιδρομή στο φυλάκιο της αστυνομίας
Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Καλαϊτζίδης
 έξω από την Πρεσβεία του Ιράν και δικαιολογεί την στάση του αστυνομικού.  Η ανάρτηση Ρουβίκωνα:...«Και 24ωρη να γίνει η παρακολούθηση σε κάποιους από εμάς δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Μπορούμε να ξεφύγουμε, η αν αυτό δεν καταστεί δυνατό κάποιος άλλος να πάρει την θέση μας για να καλυφθεί το κενό. Η παρουσία πλέον πολλών ανθρώπων στην ομάδα οι οποίοι είναι άγνωστοι στην ΕΛΑΣ,μας δίνει ένα απεριόριστο πεδίο ελιγμών που θα μπορέσει να ''απορροφήσει''την αύξηση της αστυνομικής πίεσης. Οσον αφορά την κουβέντα που έχει ανοίξει για την αντίδραση του φρουρού στην πρεσβεία θα πω το εξής. Δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάς απο κάποιον που εκτελεί χρέη φρούρησης να είναι ''στην τσίτα'' συνεχώς. Ο φρουρός ενός κτιρίου στην Ελλάδα [οσο υψηλά διαβαθμισμένος στόχος και εάν είναι] δεν είναι στρατιώτης του αμερικανικού πεζικού που κάνει σκοπιά σε προκεχωρημένη θέση στην έρημο του Αφγανιστάν. Μια σοβαρή ομάδα θα εκμεταλλευτεί τις στιγμές χαλάρωσης που μοιραία θα εμφανιστούν. Εν κατακλείδι τα καλύτερα έρχονται και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει..»   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive