Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

"Σύγχρονος" πολιτικός λόγος. Πως να μιλας ομορφα χωρις να λες τιποτα….μα τιποτα ομως ! ΒΙΝΤΕΟ

Ειδα ενα βινετακι με τον Κουλη που εχει λεει δυο κατευθυνσεις ..παιδεια και δουλεια … ! Να θυμισω στον ορθιο χανο οτι τα παντα στην ζωη εχουν εξελιχτει τα τελευταια 500 χρονια και το μονο που δεν εχει αλλαξει ουτε χιλιοστο ειναι η παιδεια … και δεν προκειται να αλλαξει ποτε …! Να θυμισω ακομα οτι η δουλεια …...
το να εισαι δουλος ειναι αποσταγμα αυτης της παιδειας και για να το αλλαξεις χρειαζεσαι τουλαχιστον 4 γενεες … αρα στα χρονια τα δικα του ..τα παπαρια μας θα δουμε οπως και με ολους ! Να θυμισω ακομα οτι εδω που φτασαμε το πρωτο βασικο προβλημα ειναι η υπογεννητικοτητα και οχι το να εισαι ενας καλυτερος δουλος με μειωμενες ελευθεριες και με αλλαγμενη ιστορια (καποιος να του μαθει επιτελους οτι η λεξη εργασια ειναι πιο θετικη απο την λεξη δουλεια ) … εκπαιδευμενος μεσα απο μια καλυτερη αιθουσα σχολειου οπου θα συνεχιζεις να ανταγωνιζεσαι τον συμμαθητη σου σηκωνοντας το δαχτυλακι να πεις το μαθημα στον προσωρινο δεσμωτη σου που λεγεται δασκαλος …!
Αυτο που ισως καποτε θα σε κανει να θυμωσεις ειναι οταν κατανοησεις οτι σε θεωρουν ολα αυτα τα λομπι επικοινωνιας και εξουσιας απολυτα ηλιθιο και βλακα …γιατι ακουσες τους στοχους αλλα δεν θα ακουσεις ποτε το πως … το σχεδιο και μαλιστα ενα σχεδιο που μπορει να το εφαρμοσει ενα προεκτορατο …οπου υποψηφιοτητα βαζει ενας καλος υπαλληλος της κεντρικης δυναμης κατοχης !!
Τζαμπα σπαταλαω σαλιο …το γνωριζω οτι την μερα τον εκλογων θα χρειαζομαι παλι ζαναξ να πνιξω την καταθλιψη μου … και βαριεμαι την συνεχεια που ολο ξαφνικα και δυσκολα γεγονοτα θα ερχονται ..και τις δικαιολογιες στο μπακ ραουντ (τονισμος στο α με κοφτο ντ) … να ακουγεται …μα ποιος μπορουσε να το προβλεψει !! Κανε μου την χαρη ρε Ελληνα για μια φορα μονο .. προσπαθησε με τις πραξεις σου να με κανεις να μην πιω ολο το κουτι !
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive