Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

«ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ… ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! (Και ποιός είπαμε σας ΕΤΟΙΜΑΣΕ όλα αυτά τα 'πλακάτ';) ФΩТО



ΟΧΙ, ΟΧΙ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΑΧΩΡΗ, ΟΥΤΕ
ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ...ΟΜΟΝΟΙΑΣ !
«Μεγάλη αντιφασιστική» συγκέντρωση, στην Ομόνοια, είχαν εξαγγείλει για то Σάββατο η ΑΝΤΑΡ-CIA, o ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές παρακρατικές δυνάμεις...
για την επέτειο των 5 χρόνων από τον θάνατο του Φύσσα, αλλά όπως μπορούμε να δούμε και στην φωτογραφία, το αποτέλεσμα ήταν… άκρως απογοητευτικό.





Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και η απουσία ελληνοφώνων από την «μεγάλη» συγκέντρωση – εκτός από τους διοργανωτές και τα μέλη της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.



Όσο, λοιπόν, πλησιάζει ο φακός τους «τρεις κι ο κούκος» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τόσο διαπιστώνεται πως μαντιλοφορούσες και μικρά Πακιστανάκια επιστρατεύτηκαν προκειμένου να καλύψουν το «χαίρε βάθος αμέτρητον» της αποτυχημένης διαδήλωσης!


Γιατί άρα γε απουσίασαν οι πολλοί «αλληλέγγυοι» από την «μεγάλη» συγκέντρωση; Κατάλαβαν την κοροϊδία ή μήπως καθυστέρησαν τα… μισθά – που’ λεγε και η συγχωρεμένη Σαπφώ Νοταρά; Δείξτε… υπομονή και κατανόηση συντρόφια! 

Τόσα εκατομμύρια κόστισε η μεταφορά και η διαμονή στην Θεσσαλονίκη 7.000 αστυνομικών, 67 διμοιριών των ΜΑΤ, αστυνομικών ελικοπτέρων, drones, πρακτόρων της CIA και του FBI και… «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» για την προστασία της πρωθυπουργάρας σας! 

Που να περισσέψουν λεφτά για σας;

[Πηγή:'εθνικισμός']

2 σχόλια:

  1. Προβληματισμός από την εμφάνιση του Αρχιεπισκόπου χωρίς Σταυρό σε αγιασμό σχολείου

    http://www.pronews.gr/thriskeia/orthodoxia/712160_erotimata-apo-tin-emfanisi-toy-arhiepiskopoy-horis-stayro-se-agiasmo (· →μπειτε στον συνδεσμο να δειτε τις εικονες η μαντηλα παει συννεφο γεματο με λαθρομεταναστες-αλλοδαπους,αφελληνισμος παντου,τωρα και στα σχολεια που απεικονιζουν το ζωφερο μελλον(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει)της Ελλαδας,λιγοστευουν ολο και περισσοτερο τα ελληνοπουλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΟ.
    Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ
    ''...Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive