Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Από τι πέθανε το πιο γλυκό κορίτσι της TV η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

Αποτέλεσμα εικόνας για Νατάσα Βαρελά
«Έφυγε» από τη ζωή χθές τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 33 ετών η δημοσιογράφος με το Αγγελικό πρόσωπο Νατάσα Βαρελά σκορπίζοντας την θλίψη σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο κι οχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες...
η Νατάσα Βαρελά αντιμετώπιζε κάποιες στομαχικές διαταραχές, στις οποίες ούτε η ίδια ούτε και οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στις 3, η Νατάσα Βαρελά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Ανέβασε πυρετό και οι πόνοι στο στομάχι έγιναν αφόρητοι. Οι γονείς της τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.
Περίπου δύο ώρες αργότερα, οι γιατροί τούς ανακοίνωσαν τον θάνατό της. Όπως είπαν στον πατέρα της, η Νατάσα Βαρελά είχε διάτρηση στομάχου.

Ποια ήταν η Νατάσα Βαρελά

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».
«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».
Τα στοιχεία της κηδείας της Νατάσας Βαρελά θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση της Ένωσης

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη ενώ σόκαρε όσους την γνώριζαν και δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική αυτή είδηση.

Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon «Παιδιά από σπίτι”, οι συντελεστές του προγράμματος πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης. Η Νατάσσα Βαρελά είχε εργαστεί στο κανάλι και οι περισσότεροι την γνώριζαν προσωπικά. Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς. «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Είμαστε σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι όλοι στο πλατό…”, ήταν το μόνο που μπόρεσε να πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive