Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Πανηγυρικά στα πλέι οφ του Europa League ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-1 τη Λουκέρνη και στην Ελβετία


Πανηγυρική πρόκριση στα play off του Europa League πήρε ο Ολυμπιακός.   Μετά το 4-0 της περασμένης εβδομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι Πειραιώτες νίκησαν και απόψε την Λουκέρνη με 3-1 στην Ελβετία και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης....
όπου θ` αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Μπέρνλι (Αγγλία)-Μπασακσεχίρ (Τουρκία).  Δύο τέρματα για τον Ολυμπιακό σημείωσε και πάλι ο Χριστοδουλόπουλος στο 23` και το 59`, ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε ο Γκερέρο στο 68`. Ο Ντεμασάι μείωσε για τη Λουκέρνη στο 82ο λεπτό.  Διαιτητής: Κιρίλ Λεβνίκοβ (Ρωσία)  Οι συνθέσεις:  Κίτρινες κάρτες: Άλβες - Φορτούνης  ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Βέιλερ): Σάλβι, Άλβες, Ελέκε, Σιρπφ, Γκρέθερ, Σουλζ, Σίντλερ, Βόκα, Γκβίλια (81` Ντεμασάι), Σνόιλι (67` Βάργκας), Ούγκρινιτς (67` Γουλφ).  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Καμαρά (72` Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (63` Φετφατζίδης), Γκερέιρο (72` Ανσαριφάρντ), Χριστοδουλόπουλος, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Ρόντερικ, Βούκοβιτς, Ποντένσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive