Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Θα τα "ρίξει" στις "υπηρεσίες" που ΑΥΤΟΣ διορίζει ΚΑΙ ορίζει. Ο Κοντονής ζητά το βούλευμα για την αποφυλάκιση του Φλώρου της Energa


Τι αναφέρει στο υπηρεσιακό σημείωμα του ο Υπ. Δικαιοσύνης. Τι απαντά στα «πυρά» της Νέας Δημοκρατίας. «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ζητά υπηρεσιακώς το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας δια του οποίου αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του καταδικασθέντος στην υπόθεση Energa... προς έλεγχο καθώς το διατακτικό του βουλεύματος δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου.  Η κίνηση αυτή του κ. Κοντονή έρχεται μετά την πληθώρα αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων που υπήρξαν αναφορικά με την απόφαση, βάσει της οποίας αποφυλακίζεται για λόγους υγείας ο καταδικασθείς για την πολύκροτη υπόθεση επιχειρηματίας.  Απαντώντας και στα «πυρά» της ΝΔ, ο Σταύρος Κοντονής αναφέρει «υπενθυμίζεται στη Νέα Δημοκρατία ότι τα βουλεύματα που εκδίδονται από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια δεν είναι κυβερνητικές αποφάσεις και καλόν θα είναι η ΝΔ να δηλώσει χωρίς περιστροφές αν συμφωνεί ή όχι με την προαναφερόμενη απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive