Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

EKTAKTO: Κατέρρευσε η γέφυρα της Γένοβας στην Ιταλία - Δεκάδες νεκροί . «Ω Θεέ μου, Ω Θεέ μου»! φωνάζει έντρομος, άνθρωπος που βλέπει τη γέφυρα στην Γένοβα να καταρρέει. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Ω Θεέ μου, Ω Θεέ μου»! φωνάζει έντρομος, άνθρωπος που βλέπει τη γέφυρα στην Γένοβα να καταρρέειΕίναι η στιγμή που ένας άνθρωπος βλέπει τη γέφυρα στη Γένοβα να καταρρέει και ένας αυτόπτης μάρτυρας φωνάζει «Ω Θεέ μου, Ω Θεέ μου»!  Γύρω στις 11:50 ώρα Ιταλίας η γέφυρα Morandi, από την οποία περνάει ο αυτοκινητόδρομος A10 κατέρρευσε και υπάρχουν δεκάδες νεκροί....
  Έχουν ήδη ανασυρθεί δύο νεκροί ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σειρά αυτοκινήτων φέρεται να έπεσε από την ύψους 50 μέτρων γέφυρα Μοράντι   Υπάρχει κόσμος στα συντρίμμια και στο σημείο της καταστροφής σπεύδουν η Αστυνομία, οι Καραμπινιέροι και ασθενοφόρα.   Έχει διακοπεί και η σιδηροδρομική σύνδεση. Τεράστια κομμάτια μπάζων από την οδογέφυρα πέφτουν στο κενό παρασέρνοντας μαζί τους ανθρώπους και οχήματα. Καραμπινιέροι, αστυνομικοί, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί εξαιτίας της κατάρρευσης γέφυρας σε αυτοκινητόδρομο της Γένοβας.
Η άσφαλτος υποχώρησε σε συνολικό μήκος 150 έως 200 μέτρων καταπλακώνοντας τους οδηγούς που περνούσαν από κάτω και ρίχνοντας στο κενό εκείνους που ήταν πάνω στην γέφυρα.
Στον κεντρικό θάλαμο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής βρίσκονται ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι και ο υπουργός αρμόδιος για τις υποδομές Ντανίλο Τονινέλι. Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa μετέδωσε πριν από λίγο ότι επιβεβαιώνεται πως από την κατάρρευση υπάρχουν νεκροί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive