Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Είναι ΤΡΕΛΟΙ οι Κρητικοί. Απίθανη φάρσα! Εντυσαν νύφη συνάδελφο του γαμπρού

❱❱ Δεν έχει προηγούμενο η καζούρα που έκαναν σε έναν γαμπρό οι συνάδελφοί του, ανήμερα του γάμου του, στα Χανιά! Την προγραμματισμένη ώρα του μυστηρίου και ενώ ο Οδυσσέας Φανουριάκης περίμενε την καλή του μπροστά στα σκαλιά της εκκλησίας, για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, εμφανίστηκε από το πουθενά μία άλλη... νύφη!...

Μάλιστα, η άγνωστη ξανθιά με τα μαύρα γυαλιά άρπαξε από το μπράτσο τον κεραυνοβολημένο γαμπρό και άρχισε να τον σέρνει για να τον βάλει κακήν κακώς στην εκκλησία. Ο «άτυχος» άνδρας δεν άργησε, βεβαίως, να διαπιστώσει πως κάτω από το λευκό πέπλο κρυβόταν ο συνάδελφός του από τη Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) Φάνης Πετράκης, ο οποίος του έκανε πλάκα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε γέλια. Μάλιστα, υπέκυψε στις πιέσεις των καλεσμένων και έδωσε ένα αθώο φιλί στον φίλο του, μπροστά στην εκκλησία!
Αφού βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες, ο πλακατζής συνάδελφος εξαφανίστηκε προτού φτάσει η πραγματική νύφη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive