Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Οι ΗΠΑ καθορίζουν την τύχη μας και ορίζουν κυβερνήσεις… Του Παν.Αποστόλου

Όταν ασχολείσαι με την πολιτική και τη δημοσιογραφία, έχεις πηγές που σε ενημερώνουν περί πολλών και διαφόρων! Άλλες από αυτές τις πληροφορίες μπορούν να διασταυρωθούν άλλες όχι! Όμως, όταν η πηγή είναι απόλυτα φερέγγυα και είχε “περάσει” από υψηλά κλιμάκια της Πολιτείας, ή βρίσκεται ακόμη σε ένα από αυτά, τότε είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί η πληροφορία που μας παρέχει!...

Με μια τέτοια πληροφορία θα σας ενημερώσουμε παρακάτω! Μια πληροφορία – την δημοσιεύουμε κρατώντας τις επιφυλάξεις μας επειδή δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθεί – που είναι όμως πραγματική βόμβα!
Που αποδεικνύει, ότι τα πάντα στην Πατρίδα μας είναι από πολλά χρόνια εκχωρημένα στον εξωτερικό ισχυρό παράγοντα!
Γενικότερα η τύχη της Πατρίδος μας καθορίζεται εξ ολοκλήρου, κυρίως από τις ΗΠΑ!
Την εποχή εκείνη λοιπόν, ο Τόμας Μίλερ θα αντικαθιστούσε τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς. Η σχετική απόφαση είχε ληφθεί από τον τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ (επί Προεδρίας Τζωρτζ Μπους), με βασικό κριτήριο το γεγονός ότι ο Τόμας Μίλερ θεωρείτο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας!
Έτσι, στις 3 Αυγούστου 2001, ο Τόμας Μίλερ διορίσθηκε Πρέσβης στην Ελλάδα και ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 8 Οκτωβρίου 2001 και έμεινε στην Πρεσβεία έως τις 23 Δεκεμβρίου 2004.
Όμως – όπως μας λέγει η πηγή μας – έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μέχρι το 2015!
Αφού – πάντα με την πηγή μας – ο Τόμας Μίλερ, πριν από τις εκλογές του 2004 (7 Μαρτίου 2004), παρέθεσε πλούσιο γεύμα στην οικία του, δίπλα από την Αμερικανική Πρεσβεία, στους:
Κώστα Καραμανλή και τη σύζυγό του Νατάσα!
Γιώργο Παπανδρέου και τη σύζυγό του Άντα!
Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία!
Συμμετείχε στη συνάντηση Πρόεδρος του ΣΕΒ!
Επίσης εφοπλιστής που το όνομά του τα επόμενα χρόνια θα απασχολούσαν τα ΜΜΕ! Τέλος, μετείχε του γεύματος ένας Ελληνο-αμερικανός μεγαλοεπιχειρηματίας, που η οικογένειά του καταγόταν από τη Μεσσηνία!
Τη συνέχεια τη γνωρίζετε!
Πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, στη συνέχεια ο Γιώργος Παπανδρέου και τέλος ο Αντώνης Σαμαράς!
Α, να μην ξεχάσω να σας πω, ότι το γεύμα είχε για κυρίως πιάτο, στιφάδο

2 σχόλια:

  1. Ἡ τύχη τῆς πατρίδος μας ΔΕΝ καθορίζεται ἀπὸ τὰς ΗΠΑ - καὶ τὰς ὅποιας ΗΠΑ - ἀλλὰ ἀπὸ ἐμᾶς τοὺς ἰδίους ἀποκλειστικῶς καὶ οὐδενὀς ἄλλου. Καὶ τοῦτο διότι ΕΜΕΙΣ ἀνεχόμεθα τὰ ὅποια καμώματα τῶν κάθε ΗΠΑ καὶ τοὺς ἐπιτρέπουμε νὰ κάμουν ὅτι κάμουν καὶ τοῦτο διότι εἴμεθα εἴτε ρἀθυμοι, εἴτε μαλάκες εἴτε καὶ τὰ δύο καὶ ὡς ἐκ τούτου "διὰ ραθυμίαν ἤ μαλακίαν ἐγκαταλείπειν τά τε τῶν προγόνων ἔργα καὶ τὰ συμφέροντα τῆς πατρίδος"ὅπως γράφει ἀπὸι τότε ὁ Δημοσθένης. Δίδαγμα: ἄς κόψουμε ἐπὶ τέλους τὶς μαλακίες, ἡ χειρίστη τῶν ὅποίων εἶναι νὰ τὶς φορτώνουμε εἰς τρίτους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλαε, για κοίταξε στον καθρέπτη την μούρη σου και κατόπιν τις προτροπές προς τρίτους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive