Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Λαθρομετανάστες έκλεισαν την Ε.Ο. - Επιτέθηκαν σε οδηγούς. ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

2 σχόλια:

  1. διαβαστε και το παρακατω για να τραβατε τα μαλλια σας,αυτος εδω ο τοπος εβγαζε παντα τους μεγαλυτερους εφιαλτες και ελληνοφωνους γραικυλους,ΜΚΟ καταντησε και η ελληνικη δικαιοσυνη και το ελληνικο κρατος που στην ουσια επιβραβευει την λαθρομεταναστευση,την λαθροδιακινηση και τον λαθροεποικισμο για να καταλαβατε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε και τι γελοια δικαιοσυνη εχουμε,εκβιαζει ο αλλοδαπος-λαθροεισβολεας το ελληνικο κρατος και αυτο τον επιβραβευει με αδεια παραμονης:

    Παραδόθηκε τελικά ο αλλοδαπός που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στην Πάτρα (φωτό - βίντεο)

    http://www.pronews.gr/koinonia/707841_paradothike-telika-o-allodapos-poy-apeiloyse-na-aytopyrpolithei-stin-patra-foto

    ''Μετά από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων ο αλλοδαπός παραδόθηκε!Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα ο νεαρός αλλοδαπός που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στο κέντρο της Πάτρας παραδόθηκε στις αρχές.Ο αλλοδαπός, ζητούσε έγγραφο προσωρινής παραμονής του στη χώρα, το οποίο και έλαβε, μετά τις διαπραγματεύσεις που έγιναν. Η περιπέτεια έληξε μετά από τρεις ώρες, ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ, είχε μετατρέπει την περιοχή σε φρούριο, αποκλείοντας τη διέλευχη οχημάτων και πεζών, για λόγους ασφαλείας.

    Στην ΕΛΑΣ και την Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός λίγο πριν τις 3.00 μ.μ. όταν ενημερώθηκαν πως αλλοδαπός ο οποίος κινείται στην περιοχή μεταξύ Μαιζώνος, Σαχτούρη και Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της Πάτρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. και όχημα της πυροσβεστικής ενώ για λόγους ασφαλείας έχει απαγορευθεί η διέλευση οχημάτων και απομακρύνθηκαν οι πεζοί.Ο αλλοδαπός φέρεται μάλιστα να κρατά αιχμηρό αντικείμενο και έφλεκτο υλικό.Ο νεαρός αλλοδαπός, επέλεξε για τη διαμαρτυρία του, ένα σημείο έξω από γραφεία της ΜΚΟ Praxis. Στο σημείο βρίσκονται μεταφραστής, ψυχολόγος και δικηγόρος.Σύμφωνα πάντα με το tempo24 ο αλλοδαπός, ζητά έγγραφο που αφορά την προσωρινή παραμονή του στη χώρα.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ομως υπαρχουν και ακομα χειροτερα οπως θα διαβασετε παρακατω ξυλοφορτωνουν αστυνομικους,νοσοκομες κλπ... και δεν γινεται απολυτως καμια συλληψη,εχει χαθει καθε εννοια κρατους δικαιου,η χωρα δυστυχως εχει πληρως παραδοθει - προδοθει:

    ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ: «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ! ...Επεισόδιο με αλλοδαπούς και Αστυνομικούς στο ΚΤΕΛ Καστοριάς

    https://ethnikismos.net/2018/08/27/%ce%b5%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b3%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b8%ce%b7/
    https://www.kozanilife.gr/2018/08/23/epeisodio-allodapous-astinomikous-ktel-kastorias/

    ''Άγριο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες (αλλά σιγά να μην το μαθαίναμε) μπροστά από το ΚΤΕΛ Καστοριάς με πρωταγωνιστές περίπου 7 «κατατρεγμένους μετανάστες».Το επεισόδιο συνέβη με τους αλλοδαπούς να επιτίθενται σε αστυνομικό, ο οποίος ζήτησε να ελέγξει αν είναι νόμιμοι και αν διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εκείνοι όχι μόνο δεν δέχθηκαν τον έλεγχο, αλλά προχώρησαν σε επίθεση εναντίων των αστυνομικών. Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν πολίτες, οι αλλοδαποί φώναζαν συνεχώς «φασίστ» και «ρατσίτς» κατά των αστυνομικών, εκτοξεύοντας παράλληλα και απειλές σε σπαστά αγγλικά.

    Να σημειωθεί ότι μία από τις πολλές εκείνες ανάλογες περιπτώσεις σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν στα ΚΤΕΛ Καστοριάς αφίχθησαν 14 Σύριοι οι οποίοι όμως χωρίς να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα συμμορφώθηκαν με τις συμβουλές των αστυνομικών και μετά των έλεγχο επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της επιστροφής για την συμπρωτεύουσα.
    Δεν συνέβη το ίδιο όμως σήμερα το πρωί με του 7 αλλοδαπούς (οι πληροφορίες για την εθνικότητα τους είναι συγκεχυμένες αφού πολλοί μιλούν για πρόσφυγες Αλγερινής εθνικότητας) οι οποίοι αντέδρασαν έντονα στον έλεγχο των αστυνομικών τους οποίους «στόλισαν» με διάφορα επίθετα ρατσίστ και φασίστ χωρίς να αρκεστούν όμως σε αυτά, αφού εν μέσω απειλών στα αγγλικά επιτέθηκαν κι όλας στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα μετά τη μικροσυμπλοκή να τραυματιστεί ελαφρώς ένας αστυνομικός.Το επεισόδιο έληξε με αποφυγή των χειρότερων και οι 7 «ζωηροί» αλλοδαποί πήραν τον δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

    Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και στους κύκλους της τοπικής αστυνομίας υφίστανται φόβοι για κλιμάκωση της κατάστασης.Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του oladeka.com πριν 2 μήνες περίπου, στο νοσοκομείο Καστοριάς συνέβη ένα άλλο περιστατικό κατά το οποίο Αφγανοί πρόσφυγες, φιλοξενούμενοι της δομής φιλοξενίας του ξενοδοχείου ΔΕΔΗΣ, επιτέθηκαν και χειροδίκησαν σε νοσηλευτικό προσωπικό (νοσοκόμες) κάτι το οποίο δεν έγινε γνωστό αφού οι παθούσες δεν επεδίωξαν την συνέχεια στο θέμα για ευνόητους λόγους. Επίσης αρκετά είναι και κάποια άλλα μικροεπεισόδια που έχουν σημειωθεί στην περιοχή της Καστοριάς αλλά επίσης δεν έχουν γίνει γνωστά.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive