Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Μητρετώδης - Κούκλατζης: Η φωτογραφία μέσα από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος - Οι πρώτες εικόνες από την απελευθέρωσή τους. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


«Επιτέλους ελεύθεροι, στο δρόμο για την πατρίδα! Μεγάλη χαρά, μεγάλη επιτυχία. Αποτέλεσμα συστηματικής διπλωματικής προσπάθειας και κινητοποίησης της πολιτείας, των πολιτικών δυνάμεων, με τις ευχές όλων των Ελλήνων. ..


Οι πρώτες εικόνες από την απελευθέρωσή τους  Νωρίτερα, τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν τις πρώτες εικόνες από την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές της Αδριανούπολης.  


Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης μετά την απελευθέρωσή τους οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στο αεροδρόμιο του Τσορλού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive