Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Πέθανε ξαφνικά το χαμογελαστό 30 χρονο κορίτσι η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά. ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί για τον χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά η οποία πέθανε σε ηλικία μόλις 30 χρόνων 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, κάθεται και εσωτερικός χώρος
τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες....
 Η άτυχη Νατάσα που «έφυγε» πολύ νωρίς  ήταν ένα όμορφο, καλό και γλυκό παιδί ενώ όλοι της οι συνάδελφοί είχαν να πουν ένα καλό λόγο γι΄ αυτήν.  Η Νατάσα σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά και στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο στο τμήμα Μέσων Ενημέρωσης. Αν και η ίδια δούλευε σκληρά το γλυκό της χαμόγελο δεν έφευγε ποτέ από το πρόσωπό της.
Εργάστηκε στο Extra, μετά στο κανάλι Epsilon οπού παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού ενώ τελευταία, εργαζόταν στο Νέο Κανάλι όπου παρουσίαζε μαζί με την Βασιλική Πετρίδου εκπομπή με θέματα υγείας. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη ενώ σόκαρε όσους την γνώριζαν και δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική αυτή είδηση. Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon «Παιδιά από σπίτι”, οι συντελεστές του προγράμματος πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης. Η Νατάσσα Βαρελά είχε εργαστεί στο κανάλι και οι περισσότεροι την γνώριζαν προσωπικά. Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς. «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Είμαστε σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι όλοι στο πλατό…”, ήταν το μόνο που μπόρεσε να πει.

1 σχόλιο:

  1. Τι να πει κανείς; Δεν υπάρχουν λόγια όταν πρόκειται για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου.

    Το μόνο που έχω να 'πω, είναι πως αν πρόκειται για θάνατο από γαστρορραγία, τότε θα πρέπει να διερευνηθούν αμέσως κι' αυτεπαγγέλτως τυχόν ευθύνες. Αν υπάρχουν και αν καταλογισθούν ευθύνες, δεν θα φέρουν πίσω την Νατάσα Βαρελά. Όμως, είναι απαράδεκτο να θεωρούμε "μοιραία κατάληξη" τον θάνατο από γαστρορραγία ενός ανθρώπου και ιδιαίτερα ενός ενός νέου ανθρώπου σε ένα ευρωπαϊκό "κράτος" το 2018.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive