Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Η Γερμανία στέλνει 2.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα - «Πέφτουν» οι υπογραφές

Η Γερμανία στέλνει 2.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα - «Πέφτουν» οι υπογραφές
Σε λίγες μέρες η Γερμανία και η Ελλάδα θα υπογράψουν τη συμφωνία με την οποία 2000 λαθρομετανάστες από τη Γερμανία θα επαναπροωθηθούν στη χώρα μας.  Οι «πρόσφυγες» αυτοί δεν έχουν περάσει από κανέναν έλεγχο και πολύ πιθανόν -όπως δείχνουν και πρόσφατα δημοσιεύματα- να είναι πρώην τζιχαντιστές...
και γενικότερα «κακά φρούτα» που δεν θέλει η Γερμανία αλλά μετά από ακόμα μία επιτυχή συμφωνία της κυβέρνησης θα αλωνίζουν σύντομα ελεύθερα στη χώρα μας.   Όπως γράφει η εφημερίδα Τα Νέα, έως την Τρίτη αναμένονται οι υπογραφές με την Αθήνα, ενώ ανάλογη διμερής συμφωνία υπεγράφη ήδη μεταξύ Βερολίνου και Μαδρίτης.    Βάσει της συμφωνίας αυτής η Αθήνα θα υποδεχθεί την επιστροφή περίπου 2.000 μεταναστών. Με την κυβέρνηση αν παίρνει ως αντάλλαγμα μία αόριστη δέσμευση του Βερολίνου να διεκπεραιώσει σταδιακά ανοιχτές περιπτώσεις οικογενειακής επανένωσης και να αποδεχθεί περισσότερα άτομα από εκείνα που θα στείλει.   Την ίδια στιγμή η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ επισκέφθηκε την Πέμπτη τη Σαξονία, όπου υποσχέθηκε ότι θα ενταθούν οι προσπάθειες στο ομοσπονδιακό επίπεδο για τον επαναπατρισμό μεταναστών οι αιτήσεις των οποίων να τους χορηγηθεί άσυλο απορρίφθηκαν.  «Οι επαναπατρισμοί παραμένουν μείζον πρόβλημα», δήλωσε η Μέρκελ στη Δρέσδη έπειτα από μια συνάντηση με την τοπική οργάνωση της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών (CDU), του κόμματός της.  Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι οι κρατιδιακές κυβερνήσεις χρειάζονται τη βοήθεια των ομοσπονδιακών αρχών, που πρέπει να επεξεργάζονται ταχύτερα τα αναγκαία έγγραφα ώστε να διευκολύνονται οι επαναπατρισμοί.  Είναι σαφές, συνέχισε η καγκελάριος, ότι «το έτος 2015 δεν πρέπει να επαναληφθεί και δεν θα επαναληφθεί», αναφερόμενη στη μαζική υποδοχή μεταναστών στη Γερμανία.  Σύμφωνα με τη Μέρκελ, έχει εξανεμιστεί πλέον η πεποίθηση ότι η Γερμανία μπορούσε να ελέγξει και να οργανώσει την υποδοχή ενός τόσο μεγάλου αριθμού μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive