Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Τα ξημερώματα η επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη μετά από 166 μέρες κράτησης

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα ξημερώματα η επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη μετά από πέντε μήνες κράτησης
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλακτζης καθώς ορίστηκε η ημερομηνία που θα δικαστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έλευση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη θα γίνει σήμερα τα ξημερώματα....

Τα τουρκικά ΜΜΕ μιλούν για μεγάλο αιφνιδιασμό, αφού ο Τούρκος πρόεδρος δεν είχε δώσει κάποιο προμήνυμα.
Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ανέφερε πως υπήρξε συνάντηση του Τούρκου πρέσβη στην Ουάσινγκτον με τον σύμβουλο ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, όπου δέχθηκε πιέσεις για την απελευθέρωση του πάστορα Μπράνσον, ωστόσο, όπως τόνισε δεν ήταν τυχαία η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων, σήμερα, καθώς φέρεται να υπήρξαν πιέσεις και γι’ αυτούς.
Καθαρά τα κινητά τους τηλέφωνα
Ως αιτία της απελευθέρωσής τους φαίνεται ότι είναι το πόρισμα ότι τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών βρέθηκαν καθαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive