Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

«Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς»: «Ράγισαν και οι πέτρες» στον επικήδειο των αδελφών του Σωκράτη Κόκκαλη.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το τελευταίο αντίο είπαν στην Μητρόπολη Αθηνών οικογένεια, φίλοι, επιχειρηματίες, παράγοντες και αθλητές στον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλη, τον νεότερο, ο οποίος...
έφυγε αιφνιδίως από την ζωή το περασμένο Σάββατο σε επαγγελματικό ταξίδι στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.
Η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου σόκαρε το πανελλήνιο, τόσο για το νεαρό της ηλικίας του όσο και από το γεγονός ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας να τον βασανίζει.
Σπαρακτικά ήταν τα όσα είπαν στον επικήδειο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, τα αδέλφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης.
Τα λόγια τους συγκλόνισαν τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρίσκονται στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον μικρότερο γιό της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες:
«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα. Το απίθανο φως που γέμιζε το χαμόγελο σου. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς. Ο κατάξανθος μπέμπης εξελίχτηκε σε έναν άντρα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες ο καλύτερος οδηγός για να μάθουμε τι είναι ανιδιοτελής αγάπη. Θα είσαι για πάντα μέσα μας, θα είσαι πάντα εκεί. Ένας αφόρητος πόνος μας πνιγεί. Ξέρουμε ότι θέλεις από μας να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αγάπη τα αδέρφια σου».


Η ταφή έγινε στο Α' Νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive