Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ε, οχι κι έτσι κυρά μου. Αποκεφάλισε τον άνδρα της και τον έκανε… λίπασμα για κολοκυθάκια. Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία

Αποκεφάλισε τον άνδρα της και τον έκανε… λίπασμα για κολοκυθάκια
Μία φρικιαστική υπόθεση εγκλήματος συνταράσει το Ταταρστάν της Ρωσίας καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας μία 32χρονη γυναίκα δολοφόνησε και τεμάχισε τον πρώην σύζυγό της.
Συγκεκριμένα...
και όπως αναφέρει η Daily Mail η 32χρονη Ολγα Στερλιάντεβα αποκεφάλισε με τσεκούρι το σύζυγό της Αλεξάντερ ενώ εκείνος κοιμόταν. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα του στο κελάρι, όπου και το τεμάχισε με αλυσοπρίονο.
Ωστόσο αυτό που σόκαρε ακόμα περισσότερο την αστυνομία είναι ότι έθαψε τα μέλη του σώματός του στον κήπο του σπιτιού της και τα χρησιμοποίησε ως λίπασμα για τα κολοκυθάκια της…
Σύμφωνα με αναφορές από τα τοπικά ΜΜΕ η γυναίκα προέβη στην αποτρόπαιη πράξη καθώς «δεν μπορούσε να συγχωρήσει τον πρώην σύζυγό της για προηγούμενες ατασθαλίες του».
Το ζευγάρι είχε χωρίσει,  ζούσαν όμως μαζί στο χωριό Στάροε Σλάκοβο επειδή δεν είχαν εναλλακτική. Ο 32χρονος αγνοούνταν για αρκετές εβδομάδες, ώσπου οι έρευνες των αρχών κατέληξαν στον κήπο του σπιτιού, όπου και βρέθηκαν τα λείψανά του.
Η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της και βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με 15 χρόνια φυλάκισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive