Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Μα, είναι δυνατόν; στην "ασφαλή" Ελλάδα; Θύμα ληστείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για Θύμα ληστείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος

Το σπίτι όπου φιλοξενούνταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος και η οικογένειά του "χτύπησαν"  διαρρήκτες στην Άφησσο το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο Σάκης Παπαδόπουλος, η σύζυγός του Ρωρώ, η κορούλα τους η Έλενα, (ΦΩΤΟ) γενική γραμματέας !! (ΩΠΑ !! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;) του Υπουργείου Οικονομικών παρακαλώ και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κατέβηκαν για μπάνιο στη παραλία από τις 11 π.μ. μέχρι τη 1.30 μ.μ..
Καίτοι το σπίτι είναι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή οι δράστες χτύπησαν, διέρρηξαν τη πόρτα και μπήκαν στο σπίτι. Πήραν 300 € που είχε στη τσέπη του παντελονιού του ο Σάκης Παπαδόπουλος και το i-phone της Έλενας Παπαδοπούλου, μαζί με τον φορτιστή της. Αναστάτωσαν τον χώρο, αλλά δεν βρήκαν τίποτα άλλο. Στα αξιοπερίεργα δε, ότι δεν «χτύπησαν» σε κανένα άλλο γειτονικό σπίτι, αλλά πήγαν εκεί.
Οι αστυνομικές αρχές που ενημερώθηκαν κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς μάλιστα η Έλενα Παπαδοπούλου, με την ιδιότητα της γραμματέως του Υπουργείου Οικονομικών, συντονίζει κοινές ενέργειες τους τελευταίους μήνες του Υπουργείου της, καθώς και των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη για υπόθεση που αφορά «ξέπλυμα μαύρου χρήματος και χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων». Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το στίγμα μέσω του i-phone, καθώς η υπόθεση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive