Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Αυτο το παλικαρι ΔΕΝ είναι ο ... συντηρητής ειναι ο .... αντιπροεδρος της Βουλης !

Ακομα και στο Καζινο αν πας με ετσι δεν θα σε βαλουν …θα σου πουν βαλε ενα παπουτσακι καμαρι μου που πας ετσι! Τωρα θα μου πεις το ενδυματολογικο σας πειραξε; .. Ελα μου ντε .. γιατι ολα τα αλλα που πειραξαν την ελλαδα ειδαμε ιδιαιτερη αντιδραση; … ετσι ειπαμε να το ριξουμε και εμεις...
στην μοδα μπας και επηρεαστει η νεα εκπαιδευση του νεολληνα και σηκωθει πανω .. Μα ειναι δυνατον σανδαλι με ριχτο χυμα παντελονι σε μαυρο και μπλε …Ελεος …ριξε ενα χρωματιστο ρε αδερφε .. ενα ανοιξιατικο τονο … τραβα και μια σουρα στην μεσα με ενα ωραιο κορδονι .. κρατα μια τσαντα χιαστι … !
Φοβαμαι οτι οι ξενοι θα πουν οτι ειμασε εξω απο την μοδα ..και τοτε αυτο θα ειναι ενα τεραστιο πληγμα για την χωρα !
Απο την αλλη ,αυτη η συνηθεια που ειχε αυτο το μπουρδελο και ο ενδυματολογικος κωδικας τοσα χρονια ειχε καταντησει λιγο τρε μπαναλ … κουστουμι γραβατα, κουστουμι γραβατα … επρεπε επιτελους να ερθει μια αλλαγη …!Μια επανασταση …!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive