Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ντροπή για το κατοχικό Συριζικό «κράτος». Όλοι μα όλοι φταίνε εκτός από την "καημένη" τη "χάνουμ" την Περιφερειαρχίνα Δούρου. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΔΡΑ ΔΟΥΡΟΥ
Και που προφανώς είναι η κυρίως υπεύθυνη για τους θανάτους και για τις απερίγραπτες καταστροφές αφού για έργο για το οποίο ήταν υπεύθυνη και εγκυμονούσε τόσους κινδύνους, δεν κίνησε γη και ουρανό για ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Και ακόμα περιμένει το δασαρχείο.
Για να αντιληφθείτε την τεράστια ευθύνη της ακούστε μίαν παρόμοια διδακτική ιστορία...

Κάποτε ένα έργο ήταν πολύ επείγον για το οποίον επεστήθη από περιφερειάρχη, η προσοχή κάποιου μηχανικού.  Πηγαίνει τότε  ο μηχανικός στον προϊστάμενο του Τομεάρχη και του λέει ότι ο Περιφερειάρχης είπε ότι το έργο αυτό επείγει πολύ.
Ερωτά τότε ο Τομεάρχης, που είχε απαγορεύσει στο μηχανικό να επικοινωνεί ο ίδιος με άλλες υπηρεσίες.
«Και εγώ τι να κάνω;»
Του απαντά τότε ο μηχανικός, ότι πρέπει να επικοινωνήσει με την αρμόδια εταιρία αν έχει στείλει τα μηχανήματα. Και αν δεν τα έστειλε να ζητήσει να σταλούν άμεσα.
Αν τα έστειλε να επικοινωνήσει για τα σχετικά με την τράπεζα της Ελλάδας. Και στη συνέχεια έχοντας τα σχετικά, να επικοινωνήσει με τον εκτελωνιστή για τον εκτελωνισμό των μηχανημάτων. Και παράλληλα να φροντίσει για  τα σχέδια της μελέτη εγκατάστασης τους και την έκδοση σχετικής εντολής.
Αφού άκουσε προσεκτικά η κ. Δούρου, συγνώμην ο Τομεάρχης, γυρίζει και λέει η κ. Δούρου, συγνώμην ο Τομεάρχης: «Όταν μου τα στείλουν όλα αυτά τότε εγώ θα κάνω το έργο».

Μετά λίγες μέρες καλεί ο Περιφερειάρχης τον μηχανικό και τον ερωτά τι γίνεται με το επείγον έργο.
Και εκείνος τότε του λέει υποχρεωτικά, το και το η κ. Δούρου συγνώμην ο Τομεάρχης, είπε όταν του στείλουν τα μηχανήματα και ότι απαιτείται θα εκτελέσει το έργο.

Την άλλη μέρα ο Τομεάρχης αυτός βρέθηκε από την Αθήνα στην Πάτρα. Ενώ η κ. Δούρου θα είναι Περιφερειάρχης μέχρι και  τη νέα καταστροφή στη Μάνδρα, αναμένοντας το δασαρχείο ή κάποια νομοθετική ρύθμιση. Εκτός αν το αναθέσει στην κατοχική τρόικα, συγνώμη στους  θεσμούς,  όπου όλοι οι άσχετοι παράδωσαν το κράτος για να διαλυθεί και να δημευθεί.

Να θυμίσω ότι για τη μνημονιακή δολοφονία των Ελλήνων νομοθετούν αυθημερόν!!!
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive