Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Αρχίζουν να βγαίνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ... Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με ανθρώπους ΠΟΥ ΒΟΥΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ την ώρα της φονικής πυρκαγιάς! ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!

Οι άνθρωποι που γλίτωσαν στο Μάτι μαζεύουν τα κομμάτια τους κι αρχίζουν να δίνουν στην δημοσιότητα απίστευτες εικόνες που έχουν καταγράψει... Είναι οι στιγμές του εφιάλτη. Οι στιγμές κατά τις οποίες οι συνάνθρωποί μας παλεύουν πραγματικά για την ζωή τους. Το Μάτι φλέγεται και τα ντοκουμέντα σοκάρουν…Τα όσα έζησαν οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο Μάτι, την αποφράδα Δευτέρα 23.07.2018, έχουν καταγραφεί από κινητά τηλέφωνα.  Εικόνες που θα μπορούσαν αυτούσιες να χρησιμοποιηθούν σε κινηματογραφική παραγωγή.  Με δυσκολία βλέπεις οτιδήποτε στα πέντε μέτρα. Άνθρωποι μέσα στην θάλασσα κρατώντας στα χέρια τα παιδιά τους.  Τα ζώα τους. Βαλίτσες με ό, τι πρόλαβαν να πάρουν από την ζωή τους όπως την ήξεραν. Και όπως δεν θα είναι ποτέ ξανά.  Τις δημοσιεύει στο προφίλ της μια γυναίκα με το όνομα «Elia Kallia». Δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των ανθρώπων μέσα στην θάλασσα να επιζήσουν.
Ακριβώς έξω από την ακτή, σε απόσταση λίγων μέτρων, οι φλόγες μαίνονται. Αδιανόητο… Δείτε και τα δύο τραγικά βίντεο που ακολουθούν...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive