Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Αναρχοαλήτες κατέλαβαν τον χώρο του συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη – Αλλαξε το ραντεβού των διαδηλωτών. πάμε δίπλα, στον .. Αριστοτέλη

Οι διοργανωτές κατηγορούν τους αναρχοαλήτες για κατάληψη του σημείου. Καλούν τους διαδηλωτές να συγκεντρωθούν μπροστά από το άγαλμα Αριστοτέλη. Στην πλατεία Αριστοτέλους αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία οι διοργανωτές του...
καθώς στο προγραμματισμένο σημείο, το άγαλμα Βενιζέλου, έχουν συγκεντρωθεί αντιεξουσιαστές. Οι διοργανώτες κατηγορούν τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ για κατάληψη του σημείου και καλούν όλους τους διαδηλωτές να συγκεντρωθούν μπροστά από το άγαλμα Αριστοτέλη στις 19.00.
«ΌΛΟΙ σήμερα στην Πλατεία Αριστοτέλους μπροστά ακριβώς από το Άγαλμα του Αριστοτέλη στις 7 ακριβώς. Δεν θα τους περάσει, οι αλητοαναρχικοί κάνανε κατάληψη την πλατεία στο άγαλμα Βενιζέλου. Όλοι παρόντες να μην λείψει κανείς δεν φοβόμαστε και δεν εκγαταλείπουμε τον αγώνα μας υπέρ της Μακεδονίας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Πηγή: www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive