Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΤΙ δεν μας είπε ο Αλέξης οτι του είπε ο Σουλτάνος; Επανήλθε στη "δέσμευση" Τσίπρα για τους "8". Τι γράφει ο Τουρκικός τύπος.

Ερντογάν προς Τσίπρα: «Μας είπατε πως δεν θα στηρίξετε τους πραξικοπηματίες. Όμως έχετε δώσει VIP προστασία. Οι Τούρκοι στρατιώτες μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Γκιουλέν να παραδοθούν στην τουρκική δικαιοσύνη».  Εφημερίδα «Σαμπάχ»: Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας απέφυγε τον τουρκικό Τύπο, αναφέρει η εφημερίδα, εξηγώντας, ότι Τούρκοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον ρωτήσουν, αλλά εκείνος δέχτηκε ερωτήσεις μόνο από Έλληνες....
Τέλος η εφημερίδα «Milliyet», αναφέρει στο εξώφυλλό της «Μομφή στον Τσίπρα για την FETO».
Το τεταμένο κλίμα της συνάντησης που είχε ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερτογάν με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ.
«Ήταν ένας δύσκολος διάλογος σε ηλεκτρισμένο κλίμα», αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης στην Τουρκία.
Η εφημερίδα «Vatan», γράφει: «Ο Τσίπρας έκανε καταγγελία στο ΝΑΤΟ και δήλωσε πως οι στρατιώτες μας που πέρασαν τα σύνορα κατά λάθος είναι όμηροι της Τουρκίας. Όμως δεν μίλησε καθόλου για το άσυλο που δόθηκε στους πραξικοπηματίες στρατιώτες. Ο Ερντογάν με τον Τσίπρα συναντήθηκαν σε ηλεκτρισμένο κλίμα». Η εφημερίδα μάλιστα δημοσιεύει ένα απόσπασμα από όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive