Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Τραγωδία στους Παξούς: Ταχύπλοο σκότωσε 15χρονο


Τραγικό θάνατο από προπέλα ταχύπλοου σκάφους που οδηγούσε ο πατέρας του βρήκε 15χρονος στη θαλάσσια περιοχή Μογγονησίου Παξών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Λιμενικό, η οικογένεια Αμερικανών τουριστών....
που έκανε διακοπές στην περιοχή είχε νοικιάσει ένα ταχύπλοο σκάφος.  Λίγο πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα επέβαιναν σε αυτό ο πατέρας, ο οποίος ήταν και κυβερνήτης του σκάφους, και τα τρία παιδιά του.  Κάποια στιγμή, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 15χρονος βρέθηκε στη θάλασσα, όπου και χτυπήθηκε από την προπέλα του ταχύπλοου.  Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, αλλά ήταν ήδη αργά. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Απαντήσεις για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος αναμένεται να δοθούν από την προανάκριση των λιμενικών αρχών.

1 σχόλιο:

  1. υποχρεωτικη τοποθετηση ειδικων συσκευων που καλυπτουν τις προπελες,
    σε διαφορετικη περιπτωση θα ακουμε καθε τοσο τετοιες τραγικες ειδησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive