Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

H κρουαζιέρα των οργίων. Ομαδικό sex, κοκαΐνη με το τσουβάλι και άγρια μεθύσια σε χλιδάτο ταξίδι Βρετανών στη Μεσόγειο. ΦΩΤΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

❱❱ Σε απέραντο όργιο, και μάλιστα μπροστά τις κάμερες τηλεοπτικού δικτύου, μετατράπηκε κρουαζιέρα στην οποία κυκλοφορούσαν ασύστολα ναρκωτικά και το αλκοόλ έρρεε άφθονο...

Ομαδικό σεξ, επιβάτες που σνίφαραν κοκαΐνη, που ξερνούσαν στην πισίνα ή ήταν τόσο μεθυσμένοι, που έπρεπε να τους μεταφέρουν με αναπηρικό καροτσάκι συνθέτουν μια εικόνα απόλυτης κραιπάλης, σύμφωνα με καταγγελίες σε βρετανική εφημερίδα.
Το ξεσάλωμα στο κρουαζιερόπλοιο «Vision of the Seas» της εταιρίας Royal Caribbean Cruises πήρε τέτοιες διαστάσεις, που, όπως καταγγέλλουν στην «Daily Mail» επιβάτες, αναγκάστηκαν να κατέβουν από το πλοίο όταν έπιασε λιμάνι διότι δεν άντεχαν άλλο. Για να ανέβουν στο κρουαζιερόπλοιο που σάλπαρε στις 7 Ιουνίου από τη Βαρκελόνη με προορισμό τις Κάννες, την Ιμπιζα και τη Μαγιόρκα, προτού επιστρέψει ξανά στη Βαρκελόνη πέντε ημέρες αργότερα, οι 2.500 επιβάτες πλήρωσαν εισιτήριο 1.600 ευρώ καθένας.
«Μπορούσες πιο εύκολα να αγοράσεις σακούλα με κοκαΐνη αξίας 300 ευρώ πάνω στο πλοίο παρά αλκοόλ» υποστηρίζει ένας από τους επιβάτες. «Μου κάνει εντύπωση που δεν πέθανε κανένας εξαιτίας των καταχρήσεων» σχολιάζει άλλος και ισχυρίζεται ότι έβλεπε κανείς επιβάτες να σνιφάρουν κοκαΐνη ο ένας από το σώμα του άλλου στην πισίνα ή στο κατάστρωμα, άλλους να έχουν λιποθυμήσει από το μεθύσι στους διαδρόμους και άλλους να κάνουν ομαδικό σεξ. Μάλιστα, ένας Βρετανός επιβάτης συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία για κατηγορίες που δεν έγιναν γνωστές, όταν το πλοίο έπιασε λιμάνι στις Κάννες.
Τα όργια καταγράφηκαν από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 για τις ανάγκες του reality πέντε επεισοδίων «Shipmates», στο οποίο συμμετείχαν 10 γυναίκες και άνδρες 20 ετών από τη Βρετανία και θα προβληθεί εντός του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive