Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Τι μετέφερε και μάλιστα με… συνοδεία χθες, το τουρκικό πλοίο “Cengiz Han”;

Αναστάτωση προκλήθηκε από χθες το μεσημέρι στο Αιγαίο, όταν επιβάτες εμπορικών πλοίων εντόπισαν στην περιοχή της Σάμου τουρκικό βοηθητικό πλοίο να κινείται μαζί με ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο στην περιοχή....

Το πλοίο με την ονομασία”CENGIZ HAN” και αριθμό IMO 9392418, έπλεε χθες το μεσημέρι στα νερά της Σάμου, ενώ όπως διακρίνετε και στο βίντεο ένα τουρκικό πολεμικό σκάφος συνόδευε τον πλου του.
Δεν ήταν δυνατό να γίνει όμως αντιληπτό από το βίντεο εάν πρόκειται για σκάφος της ακτοφυλακής ή του τουρκικού Ναυτικού. Ωστόσο από όσα φαίνονται, είναι αντιληπτό ότι πρόκειται για πολεμικό σκάφος και όχι για απλό ταχύπλοο της ακτοφυλακής.
Πλοία όπως το βοηθητικό CENGIZ HAN, έχουν ως κύρια αποστολή την υλικοτεχνική υποστήριξη και μεταφορά αγαθών (Offshore supply vessel), εργαλείων, εξοπλισμού και προσωπικού προς και από υπεράκτιες πετρελαϊκές πλατφόρμες και άλλες υπεράκτιες κατασκευές.
Το συγκεκριμένο πλοίο έχει δηλώσει λιμάνι προορισμού τη Χάιφα, αλλά η ημερομηνία άφιξης δεν είναι σωστή καθώς είναι προγενέστερη του απόπλου του. Κοινώς κάτι δεν πάει καλά, σύμφωνα με τα στοιχεία που φαίνονται στο marinetraffic.com. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ARMYVOICE.GR
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive