Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Στη Χαλκιδική για διακοπές ο Ζόραν Ζάεφ


Ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του , την καλλονή κόρη του και στενό του συνεργάτη..
ο οποίος συνοδεύεται επίσης από τη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκοπιανός πρωθυπουργός.... πρόκειται να καταλύσει σε κάμπινγκ, όπου και θα μείνει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η επίσκεψη χαρακτηρίζεται ιδιωτική και δεν είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν συναντήσεις ή συνομιλίες σε πολιτικό επίπεδο.  Εξάλλου, ο Ζόραν Ζάεφ επισκέπτεται συχνά τη Χαλκιδική, καθώς, όπως είναι γνωστό, διατηρεί εξοχική κατοικία στα Νέα Μουδανιά με τον αδερφό του.

1 σχόλιο:

  1. Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018
    Ζάεφ: «Είμαι Μακεδόνας και καλώ όλους τους Μακεδόνες να πουν «ναι» στο δημοψήφισμα»

    Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ και η κυβέρνησή του άρχισαν την εκστρατεία για το «ναι» στο δημοψήφισμα για το όνομα της χώρας, που πιθανολογείται τον Οκτώβριο. «Είμαι Μακεδόνας και σας καλώ όλους, Μακεδόνες, Αλβανούς, Τούρκους, Σέρβους, Βλάχους, Ρομά, Βόσνιους και όλους τους άλλους, να πούμε ΝΑΙ στο μέλλον μας».



    Σημειώνει ο Ζόραν Ζάεφ στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία παρουσιάζονται οι σχετικές αφίσες της έκκλησης του, σε επτά γλώσσες, των κύριων εθνοτήτων που απαρτίζουν τους «Μακεδόνες» του κράτους των Σκοπίων.

    (Στοιχεία από FB)

    --
    The Hellenic Information Team

    http://greeknation.blogspot.com/2018/06/blog-post_488.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive