Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Κινηματογραφική απόδραση τριών άκρως επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών από αστυνομικό τμήμα στην Αργυρούπολη. ΦΩΤΟ

Κινηματογραφική απόδραση τριών άκρως επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών από αστυνομικό τμήμα στην Αργυρούπολη
Τρεις επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί απέδρασαν σήμερα τα ξημερώματα απο το Α.Τ Αργυρούπολης. Οι τρεις κακοποιοι που πιάστηκαν μετά απο τη μεγάλη επιχείρηση των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Νοτιοανατολικης Αττικης, κατάφεραν να το σκάσουν στις 6 τα ξημερώματα απο το Τμήμα Τάξης της Αργυρούπολης...
λιμάροντας τα κάγκελα και πηδώντας απο ύψος περίπου δέκα μέτρων.  Από νωρίς το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους καθώς πρόκειται για άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα.   Για βιασμό και εμπόριο ναρκωτικών  Κατά την προανάκριση, οι δυο Αλβανοί είναι ιδιαίτερα σκληροί. Βρίζουν και απειλούν τους αστυνομικούς, ενώ αρνούνται να πουν οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση. Για την υπόθεση της σύλληψης στον Άγιο Παντελεήμονα, οι Αλβανοί οδηγούνται στο δικαστήριο όμως αφήνονται ελεύθεροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, για τον εναν Αλβανό, λίγες μέρες αργότερα εκδίδεται και ένταλμα σύλληψης για βιασμό απο τον ανακριτή, ενώ είχε ξανασυλληφθεί για μεταφορά 120 κιλών χασίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive