Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Το "κλείνουν" το "μαγαζάκι" μετά την κοινή ανακοίνωση παραίτηση των Βουζουκίδη, Ζλατίνη και Κατσίμπρα στελεχών ΑΝΕΛ Ροδόπης

Μετά την κοινή ανακοίνωση παραίτηση των Βουζουκίδη, Ζλατίνη και Κατσίμπρα στελεχών ΑΝΕΛ Ροδόπης
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ. Κομοτηνή.   
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Κατσίμπρας και τα μέλη Ζλατίνης Βασίλειος και Βουζουκίδης Κωνσταντίνος της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ . Π.Ε. Ροδόπης, θεωρούμε ότι  η στάση  της ηγεσίας του κόμματος να  στηρίζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς που  βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα, αντίκειται στην... ιδρυτική μας διακήρυξη και είναι αντίθετη με την βούληση όλων των Ελλήνων που μας στήριξαν με την ψήφο τους.  Λόγοι προστασίας εθνικών συμφερόντων και αξιοπρέπειας επιβάλλουν την παραίτησή μας.  Η Ροδόπη  μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, την οποία με ανιδιοτέλεια υπηρετήσαμε χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τα κεντρικά και για την οποία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίνει την απάντησή της στους άστοχους και επιζήμιους για την χώρα κυβερνητικούς χειρισμούς.  Παρά τις επίπονες προσπάθειές μας, δυστυχώς η Ροδόπη ιδιαίτερα και η Θράκη γενικώτερα, δεν έτυχαν της αρμόζουσας προσοχής , παρά τις μεγαλοστομίες ορισμένων που πλέον δεν μπορούν να μας πείσουν.

2 σχόλια:

  1. δεκανίκι του συχτίριζα στα εθνικά θέματα ο πάνος συγκαμένος των ΑΧ.ΕΛ,φέρει ακέραια την ευθύνη για ότι συμβεί απο εδώ και στο εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive