Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Τα "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ" Οι Ακροαριστεροί αναρχοαλήτες ανθέλληνες άπλυτοι έκαψαν την ελληνική σημαία τα ξημερώματα. Η ΕΛ.ΑΣ -φυσικά- κοιτούσε (βίντεο)

Εξάρχεια: Ακροαριστεροί έκαψαν την ελληνική σημαία τα ξημερώματα (βίντεο)

Το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο οι ακροαριστεροί κουκουλοΦΛΩΡΟΙ που συμμετείχαν στα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων προχώρησαν σε μία άκρως προκλητική ενέργεια. Θέλοντας να δείξουν ότι η περιοχή είναι υπό τον πλήρη έλεγχό τους....
Αποτέλεσμα εικόνας για έκαψαν την ελληνική σημαία τα ξημερώματα πήραν μια ελληνική σημαία και την έκαψαν.  Στη φωτογραφία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνονται οι ακροαριστεροί να κρατούν τη σημαία στην οποία έχουν βάλει φωτιά και να την δείχνουν επειδικτικά προς τους αστυνομικούς.  Τα επεισόδια που κράτησαν περίπου μια ώρα σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα με ομάδες αντεξουσιαστών να πετουν μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς.  
Αποτέλεσμα εικόνας για έκαψαν την ελληνική σημαία τα ξημερώματα

Από την πλευρά τους οι άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών ενώ για λόγους ασφαλείας προχώρησαν και σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πατησίων προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.  Οι κακόμοιροι οι αστυνομικοί, ωστόσο, που κοίταζαν αδιάφορα δεν κατάφεραν να προχωρήσουν σε κάποια σύλληψη ή προσαγωγή. Είναι οι ΑΝΩΘΕΝ γαμημένες εντολές βλέπεις.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ .ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ Μ@ΝΟΠ@ΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive